Το νέο Need for Speed ίσως είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε (ΦΩΤΟ)

Η ίδια η EA άναψε φωτιές
04 Οκτωβρίου 2022 07:57
Το νέο Need for Speed ίσως είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε (ΦΩΤΟ)

Η Electronic Arts φέρεται να είναι έτοιμη να ανακοινώσει σύντομα το επόμενο παιχνίδι Need for Speed και να βάλει επιτέλους ένα τέλος μια και καλή στις φήμες και στα leaks. Και αυτό γιατί πριν από λίγες ώρες απάντησε «κάπως» σε έναν fan τη σειράς, όταν ερωτήθηκε αν όντως θα δούμε το νέο κεφάλαιο της σειράς αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter “User-141”, έκανε mention την ΕΑ και τη ρώτησε αν όντως θα δούμε το νέο Need for Speed παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, μιας και υπάρχουν ήδη στο ίντερνετ πολλές φήμες που το υποστηρίζουν. Η EA, χωρίς να διαψεύσει τίποτα, σχολίασε σε αυτό το tweet με…ματάκια! Αυτό το emoji το χρησιμοποιούν συνήθως για να κάνουν tease κάτι, το οποίο όντως μπορεί να είναι αληθινό.

Δείτε το παρακάτω:

Ο Tom Henderson από το Insider Gaming ανέφερε στις 29 Σεπτεμβρίου ότι μια αποκάλυψη για το επόμενο παιχνίδι Need for Speed, το οποίο φημολογείται ότι θα ονομάζεται Need for Speed Unbound, θα γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, ακούγεται ότι το trailer ανακοινώσεις θα διαρκεί 90 δευτερόλεπτα και το ίδιο το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ ο A$AP Rocky έχει ετοιμάσει και το soundtrack.