Αυτή είναι μάλλον η συνολική διάρκεια του God of War: Ragnarök

Θα αγγίζει τις 40 ώρες σύμφωνα με ένα site
03 Οκτωβρίου 2022 18:45
Αυτή είναι μάλλον η συνολική διάρκεια του God of War: Ragnarök

Το God of War: Ragnarök θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στα PlayStation 4 και PlayStation 5 και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση, που αφορά τη διάρκειά του. Συγκεκριμένα, το Insider Gaming ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι θα διαρκεί 40 ώρες, εάν θέλετε να κάνετε όλα τα quests (κεντρικές + έξτρα αποστολές), ενώ παράλληλα θα έχει περίπου 3,5 ώρες με cutscenes.

Είχαμε ακούσει παλιότερα ότι οι κεντρικές αποστολές θα αγγίζουν περίπου τις 20 ώρες και όπως λέει το Insider Gaming, μαζί με όλα τα εξτρά που θα έχει ο τίτλος, θα διπλασιάσει τη συνολική διάρκειά του.

Όπως λέει το συγκεκριμένο site, το οποίο έχει κάποιες δικές του πηγές, το God of War: Ragnarok θα χωρίζεται σε 16,5 ώρες σε gameplay (story missions) και 3,5 ώρες με cinematic βίντεο. Επίσης, προσθέτει άλλες 20 ώρες για όλες τις άλλες αποστολές.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι αναφορές του Insider Gaming και δεν αποτελεί κάποια επίσημη ανακοίνωση. Έτσι, καλό θα ήταν να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη, διότι μπορεί να μην ισχύουν.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου αποκλειστικά για τα PlayStation 5 και PlayStation 4.