Αυτό είναι το παιχνίδι που βρίσκεται περισσότερα χρόνια από οποιοδήποτε άλλο υπό ανάπτυξη

Ξεπέρασε το Duke Nukem Forever
03 Οκτωβρίου 2022 16:14
Αυτό είναι το παιχνίδι που βρίσκεται περισσότερα χρόνια από οποιοδήποτε άλλο υπό ανάπτυξη

Το παιχνίδι που βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση με τα περισσότερα χρόνια -από οποιοδήποτε άλλο- που είναι υπό ανάπτυξη, άλλαξε. Μέχρι πρόσφατα, ο τίτλος που είχε την πρώτη θέση με Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, ήταν το Duke Nukem Forever, το οποίο μετρούσε 14 χρόνια στην ανάπτυξη, αφού είχε αποκαλυφθεί το 1997 και τελικά κυκλοφόρησε το 2011.

Αν δεν το γνωρίζετε, το Duke Nukem Forever βρισκόταν υπό ανάπτυξη για περίπου 14 χρόνια και πιο συγκεκριμένα για 5,156 ημέρες και κυκλοφόρησε το 2011. Τώρα, φαίνεται πως την πρωτιά την έχει ένα παιχνίδι της Ubisoft, που ίσως σάς πάει το μυαλό ποιο είναι αυτό.

Ναι, το Beyond Good & Evil 2 ξεπέρασε τα χρόνια ανάπτυξης του Duke Nukem Forever, αφού για πρώτη φορά ανακοινώθηκε το 2008 και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. Ο εν λόγω τίτλος βρίσκεται στην ανάπτυξη εδώ και 5,234 ημέρες (στις 28 Σεπτεμβρίου έγινε η καταγραφή) και αυτές μετράνε από το πρώτο CGI βίντεο που είχε δημοσιευθεί από την Ubisoft.

Για την ιστορία, η ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 έχει περάσει από σαράντα κύματα, αν και η Ubisoft για πολλά χρόνια, από την αποκάλυψή του, συνέχιζε να λέει ότι το project προχωράει κανονικά. Το 2016, η εταιρία είπε ξανά ότι προχωράει κανονικά και έδωσε στην E3 ένα νέο trailer, αλλά καθώς περνούσαν τα χρόνια, δεν είχαμε πολλές πληροφορίες γι’ αυτό.

Μετά την αποχώρηση του δημιουργού, Michel Ancel, το 2020, η Ubisoft δήλωσε ότι οι εργασίες για το παιχνίδι θα συνεχιστούν, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για το πότε να το περιμένουμε.

Tags: