Οι δημιουργοί του Tomb Raider θέλουν να τους λύσετε μερικές απορίες

Και όπως φαίνεται μια επιστροφή είναι προ των πυλών
03 Οκτωβρίου 2022 15:41
Οι δημιουργοί του Tomb Raider θέλουν να τους λύσετε μερικές απορίες

Πριν μερικές εβδομάδες η Embracer ολοκλήρωσε την εξαγορά των δυτικών ομάδων της Square Enix, με την Crystal Dynamics να αποκτά ξανά τον πλήρη έλεγχο των Tomb Raider και Legacy of Kain. Τώρα, η ιστορική ομάδα ζητά τη βοήθεια της gaming κοινότητας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο ανάρτησε ένα ερωτηματολόγιο, ζητώντας από τους gamers να καταθέσουν την άποψή τους σχετικά με το franchise Legacy of Kain. Όπως φαίνεται το ενδεχόμενο η σειρά να επιστρέψει είναι πιθανότερο από ποτέ και έτσι το εν λόγω survey περιλαμβάνει διάφορες σχετικές ερωτήσεις. Μάλιστα, απευθύνεται ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν καμία επαφή με τις προηγούμενες κυκλοφορίες, με γενικότερες ερωτήσεις για τα vampire παιχνίδια και τα χαρακτηριστικά που μπορεί να ψάχνει κάποιος στο genre.

Βέβαια, αυτό που έκανε πολλούς να έχουν ελπίδες είναι ότι υπάρχει και μια χαρακτηριστική ερώτηση σχετικά με το πόσο ενδιαφέρεται η κοινότητα για πιθανά remasters, reboots ή sequels. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε λοιπόν και θέλετε να δείτε τη σειρά να επιστρέφει, μπορείτε να συμπληρώσετε το survey πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, μέσα στο καλοκαίρι είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου φήμες σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Tomb Raider, το οποίο ακούγεται πως θα έχει μια μεγαλύτερης ηλικίας Lara και πολλαπλές Tomb Raiders. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε και επίσημα πως η Crystal Dynamics έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή του, κάνοντας μάλιστα χρήση της Unreal Engine 5 μηχανής γραφικών.

Παράλληλα, η Crystal Dynamics βρίσκεται και στο πλευρό της The Initiative, της εσωτερικής ομάδας των Xbox Game Studios, βοηθώντας με την ανάπτυξη του reboot του Perfect Dark.