Το νέο trailer του Mario + Rabbids Sparks of Hope μάς δείχνει λίγο από την ιστορία του

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
30 Σεπτεμβρίου 2022 16:32
Το νέο trailer του Mario + Rabbids Sparks of Hope μάς δείχνει λίγο από την ιστορία του

Η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Mario + Rabbids Sparks of Hope, το οποίο θα ανέβει στα ράφια των καταστημάτων τον Οκτώβριο. Ο αποκλειστικός τίτλος του Nintendo Switch υπόσχεται ένα στιβαρό σύστημα μάχης, αλλά και μία ιστορία, όπου ο Mario και οι φίλοι του θα πρέπει να σώσουν έναν ολόκληρο γαλαξία.

Η σύνοψη του παιχνιδιού σύμφωνα με την Nintendo:

Σε μια μακρινή χώρα, το Darkmess ανατέλλει! Μια κοσμική απειλή μεγαλώνει…Ο Mario, η Rabbid Peach και οι φίλοι τους είναι η τελευταία μας ελπίδα για να σώσουμε τον γαλαξία! Αυτή η απίθανη ομάδα θα χρειαστεί ο ένας τον άλλον για να θριαμβεύσει απέναντι στην Cursa, καθώς μαζί είναι πιο δυνατοί. Υπάρχει όμως ένα βαθύτερο μυστικό... τυλιγμένο στο σκοτάδι, που θα μπορούσε να καταναλώσει ακόμα και το πιο λαμπρό φως!

Ελάτε στην περιπέτειά τους για να αντιμετωπίσετε την Cursa και τα επικίνδυνα τσιράκια της, εξερευνώντας μια ποικιλία πλανητών με περίεργους κατοίκους, αξέχαστες αποστολές και ξεκαρδιστικά μυστικά. Ξεπεράστε τους εχθρούς σε ένα καινοτόμο σύστημα μάχης που συνδυάζει τακτική και δράση. Όταν αυτή η απίθανη ομάδα συνδυάζει δυνάμεις με την τεράστια ενέργεια των Sparks, όλα είναι πιθανά… προς το καλύτερο ή ακόμα και προς το χειρότερο!

Πρόκειται για της συνέχεια της σειράς strategy παιχνιδιών που ξεκίνησε με το Mario + Rabbids Kingdom Battle το 2017, από την ομάδα ανάπτυξης Ubisoft Milan. Έτσι, Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi και άλλοι φίλοι ξεκινούν μια διαγαλαξιακή περιπέτεια για να νικήσουν μια κακόβουλη οντότητα.

Το παιχνίδι μάς προσκαλεί να εξερευνήσουμε πλανήτες σε όλο το γαλαξία, να ανακαλύψουμε μυστηριώδη μυστικά και να ολοκληρώσουμε συναρπαστικά quests!

Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερο για το παιχνίδι, μιας και τον Ιούνιο είχαμε μιλήσει με την παραγωγό του, την Cristina Nava.

Το Mario + Rabbids: Sparks of Hope θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου στο Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το story trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.