Το λατρεμένο Cuphead αποκτά επιτέλους κανονική φυσική έκδοση!

Για όλες τις πλατφόρμες
30 Σεπτεμβρίου 2022 16:01
Το λατρεμένο Cuphead αποκτά επιτέλους κανονική φυσική έκδοση!

Με αφορμή την επέτειο πέντε χρόνων από την κυκλοφορία του Cuphead, το Studio MDHR πραγματοποίησε μια ανακοίνωση που περίμεναν εδώ και καιρό οι fans του παιχνιδιού. Επιτέλους, o πολυβραβευμένος και εξαιρετικά δύσκολος platformer/boss rush τίτλος θα έρθει στα ράφια των φυσικών καταστημάτων με κανονική retail κυκλοφορία.

Η ομάδα ανάπτυξης συνεργάστηκε με τη γνωστή στο χώρο εταιρία παραγωγής iam8bit και ετοιμάζει αντίτυπα για τα Xbox One, Nintendo Switch και PS4. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι μιλάμε για κανονικό φυσικό αντίτυπο. Συγκεκριμένα, το 2017, όταν το παιχνίδι είχε πρωτοκυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox, στα ράφια των καταστημάτων είχε έρθει ένα απογοητευτικό retail πακέτο, το οποίο αντί για δίσκο περιλάμβανε ένα απλό φυλλάδιο με κωδικό για κατέβασμα από το Microsoft Store.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι εντός του δίσκου/cartridge θα περιλαμβάνεται και το The Delicious Last Course, το μεγάλο DLC του Cuphead που είχε γίνει διαθέσιμο πριν μερικούς μήνες, και έτσι οι κάτοχοι δε θα χρειαστεί να κατεβάσουν τίποτα από το διαδίκτυο. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την iam8bit μέσα από το tweet που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα καταφθάσει η φυσική έκδοση του Cuphead, ούτε πόσο θα κοστίζει, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν προσεχώς.