Starfield: Ακούστε μια νέα εκτέλεση της μαγευτικής μουσικής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον ίδιο τον συνθέτη του
30 Σεπτεμβρίου 2022 08:40
Starfield: Ακούστε μια νέα εκτέλεση της μαγευτικής μουσικής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη μερικούς μήνες μακριά από το 2023 και κατά συνέπεια από την κυκλοφορία του Starfield, ωστόσο η Bethesda συνεχίζει την προώθηση του φιλόδοξου RPG της, δημοσιεύοντας νέο υλικό.

Αναλυτικότερα, στο επίσημο κανάλι της στο YouTube έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο, μέσα από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μια νέα εκτέλεση του βασικού μουσικού θέματος του Starfield. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο βραβευμένος συνθέτης Inon Zur αναλαμβάνει ο ίδιος να παίξει ζωντανά το κομμάτι στο πιάνο του.

Το βίντεο περιλαμβάνει και μερικά χαρακτηριστικά πλάνα από την πρόσφατη παρουσίαση του παιχνιδιού στο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, οπότε αν θέλετε να ταξιδέψετε ξανά στον κόσμο που ετοιμάζει ο Todd Howard και η ομάδα του, μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, ο Inon Zur είχε μιλήσει πρόσφατα και για την τεράστια κλίμακα του project, αναφέροντας πως είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει η Bethesda. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2023 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δυστυχώς η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.