Ακόμη ένα παιχνίδι του PlayStation έρχεται στο PC! (BINTEO)

Και ναι, είναι το Sackboy: A Big Adventure
29 Σεπτεμβρίου 2022 19:02
Ακόμη ένα παιχνίδι του PlayStation έρχεται στο PC! (BINTEO)

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν κάποια leaks και φήμες ότι ακόμη ένα παιχνίδι του PlayStation θα βρει το δρόμο του και στους υπολογιστές. Τώρα, αυτά τα leaks επιβεβαιώνονται και επίσημα, αφού η Sony αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά ότι το Sackboy: A Big Adventure θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στο PC σε Steam και Epic Games Store.

Μάλιστα, το επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation δημοσίευσε και ένα βίντεο, στο οποίο μας λέει όλα τα χαρακτηριστικά της PC έκδοσης. Αναλυτικότερα, η αναβαθμισμένη έκδοση θα φέρει 4K υποστήριξη, 120FPS, 21:9 ultrawide, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει Nvidia DLSS 2 και VRR.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις απαιτήσεις συστήματος που δημοσιεύτηκαν στο PS Blog:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και με το DualSense χειριστήριο, έτσι ώστε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητές του, όπως τα adaptive triggers και το haptic feedback.

Το Sackboy: A Big Adventure θα κυκλοφορήσει στο PC στις 27 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.


Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε και το review μας, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς και μεταξύ άλλων είχε πει:

Το Sackboy: A Big Adventure, αν και αρχικά δεν μου είχε κλείσει το μάτι, εν τέλει με διέψευσε με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο. Το platformer της Sumo Digital έφερε αναμνήσεις των αρχικών LittleBigPlanet και συνολικά παραδίδει ένα πολύ διασκεδαστικό και απολαυστικό 10ωρο, το οποίο μπορείτε να βιώσετε παρέα με τρεις ακόμη φίλους/ φίλες σας. Το ότι χαρακτηρίζεται ως «spin-off» των LittleBigPlanet, κατ’ εμέ το αδικεί πολύ. Εφόσον αρέσκεστε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, επενδύστε άφοβα τα χρήματα και το χρόνο σας…