Grounded: Η τελική έκδοση κυκλοφόρησε και ολοκληρώνει την ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσθέτοντας μια νέα περιοχή, νέα έντομα κ.α.
29 Σεπτεμβρίου 2022 14:26
Grounded: Η τελική έκδοση κυκλοφόρησε και ολοκληρώνει την ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από περίπου δύο χρόνια σε early access, η Obsidian μόλις έκανε διαθέσιμη την τελική έκδοση του αξιολάτρευτου survival παιχνιδιού της, Grounded.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης που μπορείτε να απολαύσετε με έως και τρεις φίλους σας, αναλαμβάνοντας τους ρόλους μιας ομάδας παιδιών που έχει συρρικνωθεί και πρέπει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που παραμονεύουν στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, ανακαλύπτοντας συγχρόνως τι ακριβώς συνέβη και πως θα μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικό μέγεθος.

Πλέον, όπως αναφέρει η Obsidian, το Grounded έχει ολοκληρωμένη ιστορία και οι παίκτες θα μπορούν να δουν πως έγιναν μικροσκοπικοί. Φυσικά, θα υπάρχει κανονικός τερματισμός, κανονικά cutscenes, με τους χαρακτήρες να έχουν πλέον και voice-overs.

Ακόμη, η 1.0 έκδοση προσθέτει και αρκετό άλλο περιεχόμενο, όπως μια ολοκαίνουργια περιοχή στον κήπο, το Eastern Upper Yard, στο οποίο ζουν διάφορα νέα άγρια έντομα, ενώ για να την επισκεφτούν οι παίκτες θα πρέπει να αξιοποιήσουν το νέο σύστημα των τούνελ. Παράλληλα, υπάρχουν νέα μυστικά εργαστήρια κάτω από το έδαφος, νέα story bosses και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το feedback της κοινότητας χρησιμοποιήθηκε και για πολλές αλλαγές. Έτσι, το σύστημα διαχείρισης του inventory έχει βελτιωθεί για να είναι ευκολότερη η τακτοποίηση του backpack σας. Συγχρόνως, αλλαγές έχουν γίνει και στο σύστημα των upgrades των όπλων και των πανοπλιών, με νέα recipes για έως και +9 αναβαθμίσεις.

Το Grounded κυκλοφορεί για Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είναι διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δείτε το trailer που συνόδευσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες της 1.0 έκδοσης μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.