Τέτοια καταστροφή σε παιχνίδι δεν υπήρξε ξανά - Δείτε πλάνα από αυτό το FPS παιχνίδι

Από βετεράνους των Battlefield σειρών
28 Σεπτεμβρίου 2022 21:25
Τέτοια καταστροφή σε παιχνίδι δεν υπήρξε ξανά - Δείτε πλάνα από αυτό το FPS παιχνίδι

Το Project Discovery της Embark Studios αποκαλύφθηκε με ένα gameplay trailer και ονομάζεται πλέον "The Finals". Πρόκειται για το νέο, δωρεάν (free-to-play) team-based FPS που αναπτύσσουν πρώην βετεράνοι του Battlefield franchise, ανάμεσά τους και το πρώην στέλεχος της EA, Patrick Söderlund, ο οποίος είναι CEO της Embark Studios. 

Η σειρά Battlefield φημίζεται για το σύστημα καταστροφών της εντός του χάρτη και αυτή την εμπειρία θέλησαν να μεταφέρουν στο νέο τους παιχνίδι, μόνο που το The Finals το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Στα πρώτα gameplay πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα -και μάλιστα είναι pre-alpha- θα δείτε κυριολεκτικά ένα λεπτομερέστατο και άκρως εντυπωσιακό σύστημα καταστροφών που αλλάζει εντελώς το τερέν του χάρτη, με κάθε έκρηξη, κάθε χειροβομβίδα και κάθε σφαίρα. 

Δείτε τα πρώτα πλάνα του The Finals

To concept του τίτλου είναι πως συμμετέχετε σε ένα ριάλιτι σόου όπου πρέπει να φτάσετε στα...τελικά, όπως αναφέρει η σύνοψη: 

Γίνε μέλος του THE FINALS, του παγκοσμίου φήμης, free-to-play, μαχητικού τηλεπαιχνιδιού! Πολεμήστε μαζί με τους συμπαίκτες σας σε εικονικές αρένες που μπορείτε να τροποποιήσετε, να εκμεταλλευτείτε, ακόμα και να καταστρέψετε. Φτιάξτε το δικό σας στυλ παιχνιδιού σε αυτό το shooter πρώτου προσώπου για να κερδίσετε κλιμακούμενα τουρνουά και διαρκή φήμη.

Σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε από νωρίς έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο closed alpha που ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ