Wild Hearts: Πρώτο trailer για τον ανταγωνιστή των Monster Hunter από την ομάδα των Dynasty Warriors

Μια fantasy επική περιπέτεια στην φεουδαρχική Ιαπωνία έρχεται τον Φεβρουάριο
28 Σεπτεμβρίου 2022 18:15
Wild Hearts: Πρώτο trailer για τον ανταγωνιστή των Monster Hunter από την ομάδα των Dynasty Warriors

Η αποκάλυψη του Wild Hearts έγινε με ένα πρώτο trailer, καθώς πήραμε μια πρώτη χορταστική και αρκετά επεξηγηματική γεύση από το αντίπαλο δέος του "Monster Hunter" που αναπτύσσει η Omega Force της Tecmo Koei σε συνεργασία με την Electronic Arts υπό την αιγίδα του προγράμματος EA Originals. 

Από τους δημιουργούς των Dynasty Warriors, λοιπόν, έρχεται το Wild Hearts το οποίο υπόσχεται να ταξιδέψει τους παίκτες σε μια επική περιπέτεια φαντασίας στην φεουδαρχική Ιαπωνία. Εκεί όπου θα παλέψουν ενάντια σε μαγικά τέρατα της φύσης που ονομάζονται "Kemono", με τη βοήθεια του "Karakuri", μιας σοφιστικέ τεχνολογίας ενός χαμένου αρχαίου πολιτισμού. 

Πρόκειται για ένα hunting παιχνίδι όπου θα κυνηγάτε τέρατα -σαν το Monster Hunter της Capcom- σε διάφορες ζώνες με έως και τρεις παίκτες σε co-op, ενώ μάθαμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και τέσσερα χρόνια. Η EA και Koei Tecmo έχουν υποσχεθεί να δώσουν μια νέα ματιά αναλυτικά στο gameplay στις 5 Οκτωβρίου. 

Δείτε screenshots: 

Το WILD HEARTS θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Δείτε παρακάτω το reveal trailer.