Αυτό είναι το νέο χειριστήριο των Xbox Series X και Xbox Series S

Το Xbox Wireless Controller αποκτά σε μια ακόμη απόχρωση
28 Σεπτεμβρίου 2022 18:21
Αυτό είναι το νέο χειριστήριο των Xbox Series X και Xbox Series S

Η Microsoft μόλις αποκάλυψε το τέταρτο Camo χειριστήριο των Xbox Series X και Xbox Series S. Ο λόγος γίνεται για το Xbox Wireless Controller – Mineral Camo Special Edition, το οποίο έρχεται να σταθεί δίπλα στα Night Ops Camo, Arctic Camo και Daystrike Camo.

Σχεδιαστικά, το νέο χειριστήριο ακολουθεί το καθιερωμένο μοτίβο της σειράς, με στρατιωτική παραλλαγή σε μπλε και μωβ αποχρώσεις αυτή τη φορά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Microsoft, το Mineral Camo χειριστήριο διαθέτει ένα τολμηρό καμουφλάζ μοτίβο, συνδυάζοντας αποχρώσεις όπως μεταλλικό μπλε, φωτεινό μοβ, aqua και σκούρο μοβ. Αυτό η μοναδική παλέτα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα χειριστήρια της Camo συλλογής, με την εταιρία να επισημαίνει ότι τα «ωκεανικά χρώματά του που είναι εμπνευσμένα από τους γεώδες κρυστάλλους, βρίσκουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ εντυπωσιακού και υποτονικού».

Φυσικά, έχουμε να κάνουμε με την τελευταία έκδοση του Xbox Wireless Controller που κυκλοφόρησε με τα Xbox Series X και Xbox Series S. Το χειριστήριο είναι συμβατό τόσο με τις next-gen κονσόλες της Microsoft, όσο και με τα Xbox One, τους Windows υπολογιστές και όλες τις φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets που διαθέτουν Bluetooth.

Στο πίσω μέρος των λαβών υπάρχει grip, ενώ στο μπροστά μέρος υπάρχει το πρόσθετο Share πλήκτρο, το οποίο πλέον μπορεί να γίνει remap σε οτιδήποτε θέλει ο χρήστης μέσα από την Xbox Accessories εφαρμογή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το χειριστήριο θα έρθει στην αγορά και μια βάση φόρτισης από τη Razer, η Universal Quick Charging Stand for Xbox - Mineral Camo.