World of Warcraft: Τύπος έφτασε max level 9 ώρες μετά το Wrath of the Lich King Classic

Όταν το grind φτάνει σε άλλο επίπεδο
28 Σεπτεμβρίου 2022 17:25
World of Warcraft: Τύπος έφτασε max level 9 ώρες μετά το Wrath of the Lich King Classic

Το Wrath of the Lich King κυκλοφόρησε μόλις πριν μερικές ώρες για το World of Warcraft Classic και ήδη υπάρχει παίκτης που έφτασε το μέγιστο δυνατό level!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης με διαδικτυακό παρατσούκλι ‘Naowh’ από το ευρωπαϊκό guild Echo χρειάστηκε λίγο λιγότερο από εννέα ώρες για να φτάσει τον χαρακτήρα του στο level 80, δηλαδή στο μέγιστο όριο του συγκεκριμένου πακέτου επέκτασης. Φυσικά, ο παίκτης έσπευσε να αποκαλύψει το επίτευγμά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter, αναρτώντας μια φωτογραφία του χαρακτήρα του που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αν αναρωτιέστε πως ο Naowh κατάφερε να φτάσει το level cap τόσο γρήγορα, η απάντηση κρύβεται στην εμπειρία του με την αρχική έκδοση του Wrath of the Lich King. Συγκεκριμένα, ο παίκτης εκμεταλλεύτηκε ένα grinding σημείο που υπήρχε και όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το expansion. Εκεί μπορούσε να κάνει tag πολλαπλά zombies που γίνονται συνεχώς summon από έναν elite εχθρό, κερδίζοντας κάθε φορά XP όταν κάνουν despawn.

Το επίτευγμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως παλιότερα το leveling ήταν δυσκολότερο στο World of Warcraft σε σχέση με την πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού, με πολλούς παίκτες να χρειάζονται ολόκληρες εβδομάδες για να φτάσουν το μέγιστο level.

Για την ιστορία, ο Naowh και η ομάδα του ευθύνονται για πολλές παγκόσμιες πρωτιές στο πασίγνωστο MMO της Blizzard, έχοντας για παράδειγμα ολοκληρώσει πρώτοι πολλά raids.