Call of Duty: Modern Warfare II – Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν μετά τη beta

Η οποία ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της σειράς
28 Σεπτεμβρίου 2022 17:12
Call of Duty: Modern Warfare II – Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν μετά τη beta

Πριν μερικές ώρες, η beta του Call of Duty: Modern Warfare II που αυτό το σαββατοκύριακο ήταν ανοιχτή σε όλες τις πλατφόρμες, έπειτα από μια αποκλειστική περίοδο για τους PlayStation κατόχους, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Τώρα, η Infinity Ward και η Activision ήρθαν να αποκαλύψουν μερικά εντυπωσιακά στατιστικά, καθώς και ποιες αλλαγές πρόκειται να έρθουν στο τελικό παιχνίδι, αξιοποιώντας το feedback των παικτών της δοκιμαστικής έκδοσης.

Ξεκινώντας με τα στατιστικά, η Open Beta του Modern Warfare II ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του Call of Duty. Περισσότεροι παίκτες από ποτέ την κατέβασαν για να δοκιμάσουν το επερχόμενο κεφάλαιο, ενώ, συνδυαστικά, στα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S αφιερώθηκαν περισσότερες ώρες και ολοκληρώθηκαν περισσότερα matches από οποιαδήποτε άλλη beta. Συγχρόνως, η Activision έκανε γνωστό πως το Call of Duty Warzone Mobile έγινε το mobile παιχνίδι στην ιστορία των Activision, Blizzard και King που έφτασε γρηγορότερα τις 15 εκατομμύρια προ-εγγραφές στο Google Play.

Όσον αφορά τώρα το feedback της κοινότητας για τη beta, η Infinity Ward αναγνώρισε πως χρειάζονται περισσότερες βελτιώσεις όσον αφορά τους ήχους των βημάτων, παρόλο που με τις αλλαγές της δεύτερης εβδομάδας η κατάσταση καλυτέρευσε. Συγχρόνως, πολλοί παίκτες παραπονέθηκαν για την ορατότητα των εχθρών, την οποία το στούντιο επίσης δεσμεύτηκε να βελτιώσει μέχρι το launch.

Ένα ακόμη πρόβλημα που εντόπισε η κοινότητα είναι τα lobbies που γινόντουσαν συχνά ‘disband’, ενώ οι περισσότεροι ήταν ικανοποιημένοι με την ισορροπία των όπλων, ειδικά μετά τις αλλαγές της δεύτερης εβδομάδας.

Μπορείτε να διαβάσατε αναλυτικά τον τελικό απολογισμό της  Infinity Ward για την beta πατώντας εδώ.


Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.