Αυτό το tactical shooter υπόσχεται επικές μάχες με άρωμα από 80s (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες
28 Σεπτεμβρίου 2022 15:06
Αυτό το tactical shooter υπόσχεται επικές μάχες με άρωμα από 80s (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Publisher Toadman Interactive και η ομάδα ανάπτυξης Antimatter Games κυκλοφόρησαν το επίσημο gameplay βίντεο από το I.G.I. Origins. Πρόκειται για ένα first-person tactical shooter, το οποίο υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με τα γραφικά και το gameplay του, ενώ αν δεν το γνωρίζετε είναι prequel του “Project I.G.I.” που κυκλοφόρησε το 2000.

Στο παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο του Michael King, όπου έχει την κωδική ονομασία “Regent” και είναι πρώην “SAS” στρατιώτης που στρατολογείται από την MI6 για μία κρυφή αποστολή, στην οποία στόχος είναι ένας εχθρός που βρίσκεται στο παγκόσμιο στόχαστρο. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε ένα εξελιγμένο οπλοστάσιο για να αποτρέψετε τους αντιπάλους σας και με εργαλεία που θα σας βοηθούν να προσεγγίσετε την κάθε περίσταση διαφορετικά. Επίσης, λαμβάνει χώρα εν μέσω Ψυχρού Πολέμου.

Η Toadman Interactive δήλωσε τα εξής:

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε τα πρώτα πλάνα του I.G.I. Origins. Η AntiMatter Games εργάστηκε πολύ σκληρά για αυτό το project και η ανάπτυξη συνεχίζεται με καλό ρυθμό και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία.

Διεισδύστε σε έναν ασταθή και χειραγωγικό κόσμο κατασκοπείας υψηλού κινδύνου - με τον δικό σας τρόπο. Σχεδιάστε και εκτελέστε τις αποστολές σας ενάντια σε έναν εχθρό που σχεδιάζει ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο σε αυτό το tactical first-person shooter.

Το I.G.I. Origins βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη για τις κονσόλες και το PC. Περισσότερες πληροφορίες, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν αποκαλυφθεί. Παρακολουθήστε το gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.