GTA 6: Χάρη στη μεγάλη διαρροή κατάφερε να σπάσει ρεκόρ!

Ενώ καλά-καλά δεν έχει κυκλοφορήσει
27 Σεπτεμβρίου 2022 23:33
GTA 6: Χάρη στη μεγάλη διαρροή κατάφερε να σπάσει ρεκόρ!

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές στην ιστορία του gaming, όταν ένας 17 χρόνος hacker κατάφερε να παραβιάσει τις δικτυακές υποδομές της Rockstar Games, φέρνοντας στα φώτα της δημοσιότητας διάφορα gameplay βίντεο από μια υπό ανάπτυξη έκδοση του Grand Theft Auto 6.

Πλέον, οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου σε συνεργασία με το FBI συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, με τη Rockstar να δηλώνει:

Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το επόμενο παιχνίδι μας δημοσιεύτηκε με αυτόν τον τρόπο με όλους εσάς. Η δουλειά μας για το επόμενο Grand Theft Auto παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εμπειρία για εσάς, τους παίκτες μας, που θα ξεπερνά πραγματικά τις προσδοκίες σας, παραμένει όσο ποτέ άλλοτε.

Το όλο θέμα έγινε τόσο viral που το tweet των δηλώσεων της Rockstar Games κατάφερε να σπάσει ρεκόρ. Ναι, εδώ καλά-καλά δεν κυκλοφορήσει, το GTA 6 έσπασε κιόλας ρεκόρ…για δεύτερη φορά! Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αποτελεί πλέον το gaming tweet με τα περισσότερα likes όλων των εποχών. Η δημοσίευση της Rockstar Games έχει ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίου likes, με το προηγούμενο ρεκόρ να είναι τα 593 χιλιάδες likes, σε ένα tweet που αφορούσε πάλι στο GTA 6, όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Φεβρουάριο!

Τα δύο σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω.

Για την ιστορία, αν εξαιρέσουμε τις δημοσιεύσεις της Rockstar, το ρεκόρ αυτό κάποτε ανήκε στο PlayStation, όταν το καλοκαίρι του 2020 είχε καθυστερήσει το event αποκάλυψης του PS5, προς υποστήριξη του Black Live Matters κινήματος. Το tweet αυτό είχε φτάσει τα 515 χιλιάδες likes.