Η E3 θα επιστρέψει το 2023 και τώρα ξέρουμε το πότε ακριβώς

“Mark your calendars”
27 Σεπτεμβρίου 2022 14:54
Η E3 θα επιστρέψει το 2023 και τώρα ξέρουμε το πότε ακριβώς

Πριν από μερικούς μήνες σάς είχαμε ενημερώσει ότι η E3 πήρε το ελιξίριο που χρειαζόταν για να αναζωογονηθεί πλήρως, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, με την ReedPop να είναι πλέον η νέα διοργανώτρια εταιρία της Ε3 2023.

Πρόκειται για την εταιρία που εδώ και χρόνια διοργανώνει άλλα γνωστά gaming events, όπως την PAX και το Eurogamer Expo, αν και τα σημαντικότερα εξ' αυτών είναι η New York Comic-Con και το Star Wars Celebration -στο οποίο πρόσφατα δώσαμε το παρών.

Η E3 2023 θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, όπου εκεί θα πραγματοποιηθούν μεγάλες παρουσιάσεις από εταιρείες του χώρου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται ακόμη οι εταιρίες που θα βρίσκονται εκεί. Να σας υπενθυμίσουμε ότι πολλές εταιρίες είχαν παραλείψει την E3 τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν κάποιες από αυτές, μιας και έχει πλέον έχουμε νέους διοργανωτές.

Το "E3 Business Days" θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου, όπου εκεί θα παρευρεθούν δημοσιογράφοι και άλλα μέλη του gaming, έτσι ώστε να δοκιμάσουν παιχνίδια. Μετά από αυτό και πιο συγκεκριμένα στις 15 έως τις 16 Ιουνίου, θα έχουμε το "E3 Gamer Days", στο οποίο gamers από όλο τον κόσμο θα μπορούν να παίξουν επερχόμενα παιχνίδια και να έρθουν σε επαφή με developers και όχι μόνο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: