Silent Hill: The Short Message - Το νέο παιχνίδι της σειράς ανακαλύφθηκε πριν την ώρα του 

Βρέθηκε σχετική καταχώρηση σε υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης 
26 Σεπτεμβρίου 2022 13:45
Silent Hill: The Short Message - Το νέο παιχνίδι της σειράς ανακαλύφθηκε πριν την ώρα του 

Εδώ και κυριολεκτικά χρόνια, οι φήμες και οι εικασίες για το μέλλον της σειράς Silent Hill πραγματικά οργιάζουν. Τώρα, φαίνεται πως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε κάτι ουσιαστικό, αφού ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι του franchise μόλις διέρρευσε. 

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για το Silent Hill: The Short Message, το οποίο εντοπίστηκε στη βάση δεδομένο της επίσημης υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών για την Κορέα. Με αυτό τον τρόπο έχουν διαρρεύσει αμέτρητοι τίτλοι στο παρελθόν και αξίζει να σημειωθεί πως οι εταιρίες συνήθως στέλνουν τα παιχνίδια τους για αξιολόγηση λίγο πριν τα κυκλοφορήσουν στην αγορά. 

Το Silent Hill: The Short Message αναφέρει ως publisher την UNIANA, μια εταιρία με την οποία συνεργάζεται στενά η Konami και την οποία εμπιστεύεται με τις κυκλοφορίες της στην εν λόγω χώρα. Για παράδειγμα, το eFootball 2023 της Konami καταχωρήθηκε και αυτό στην ίδια υπηρεσία της Κορέας από την UNIANA. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, ενώ η ιστοσελίδα δεν ανέφερε άλλες πληροφορίες, όπως οι πλατφόρμες κυκλοφορίας. 

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για πολλαπλά Silent Hill projects υπό ανάπτυξη. Το ένα από αυτά ακούγεται πως είναι το remake του λατρεμένου Silent Hill 2, ενώ γίνεται λόγος και για μια σειρά από επεισοδιακές κυκλοφορίες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια από τις ομάδες που εργάζονται για την επιστροφή του franchise φημολογείται πως είναι η Bloober Tean, των The Medium και Layers of Fear, η οποία επίσημα είχε ανακοινώσει μια συνεργασία με την Konami.