Cyberpunk 2077: Η αναβίωση συνεχίζεται - Ξεπέρασε το ρεκόρ του Witcher 3 

Νέο εντυπωσιακό ορόσημο 
26 Σεπτεμβρίου 2022 10:28
Cyberpunk 2077: Η αναβίωση συνεχίζεται - Ξεπέρασε το ρεκόρ του Witcher 3 

Όπως σας ενημερώσαμε, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η CD Projekt RED έσπευσε να ευχαριστήσει την κοινότητα, καθώς το Cyberpunk 2077 είχε καθημερινά πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες. 

Το action RPG της πολωνικής εταιρίας έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μετά την πρεμιέρα του Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix, η οποία φαίνεται πως βοήθησε σημαντικά, με πολλούς να γνωρίζουν για πρώτη φορά το franchise και άλλους να αποφασίζουν πως είναι η ώρα να επιστρέψουν. Αυτή η αναβίωση συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο, φτάνοντας μάλιστα ένα νέο ορόσημο

Συγκεκριμένα, το Cyberpunk 2077 κατάφερε την Κυριακή να προσελκύσει πάνω από 136,724 ταυτόχρονους παίκτες, μόνο στο Steam. Το αξιοσημείωτο είναι πως το νούμερο αυτό είναι μεγαλύτερο από το ρεκόρ όλων των εποχών του The Witcher 3: Wild Hunt, το οποίο πριν τρία χρόνια είχε καταφέρει να φτάσει τους 103,329 ταυτόχρονους παίκτες. Μάλιστα, το Cyberpunk έκλεισε την εβδομάδα και ως το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι στο Steam, σκαρφαλώνοντας 38 θέσεις! 

Για την ιστορία, όταν το παιχνίδι είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2020, ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παικτών που είχε φτάσει ήταν οι 1,054,388. Προφανώς τα τωρινά στατιστικά απέχουν αρκετά από αυτό το κολοσσιαίο νούμερο, αλλά και πάλι η ανάκαμψη του παιχνιδιού είναι αξιοθαύμαστη, αφού παρά την εμπορική επιτυχία, το launch είχε συνοδευτεί από πάρα πολλά θέματα, με κορύφωση την αφαίρεση του τίτλου από το PlayStation Store και τις επιστροφές χρημάτων στους παίκτες. 

Πλέον το καταστροφικό lauch ανήκει στο παρελθόν και μαζί με τα επερχόμενα updates, τα βλέμματα της κοινότητας είναι στραμμένα στο μεγάλο Phantom Liberty πακέτο επέκτασης. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.