The Callisto Protocol: Το πρόσφατο gameplay βίντεο έκρυβε ένα μυστικό

Προ των πυλών η επόμενη ανακάλυψη
25 Σεπτεμβρίου 2022 18:18
The Callisto Protocol: Το πρόσφατο gameplay βίντεο έκρυβε ένα μυστικό

Όπως φαίνεται, οι δημιουργοί του The Callisto Protocol ετοιμάζουν κάτι για την επόμενη εβδομάδα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ένα από τα πρόσφατα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα για το παιχνίδι έκρυβε έναν τηλεφωνικό αριθμό. Ο γνωστός χρήστης του Twitter στους gaming κύκλους, Shinobi602, αποφάσισε, λοιπόν, να δοκιμάσει σε ποιον ανήκει ο συγκεκριμένος αριθμός, στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα. Εν τελεί, το νούμερο αυτό δεν ήταν τυχαίο, αλλά η αρχή ενός ARG, αφού ο Shinobi έλαβε ως απάντηση ένα teaser βίντεο.

Το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό εστιάζει σε λέξεις όπως «μυστικά, απαντήσεις και ψέματα» και κλείνει με την ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου.

Για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνει ακριβώς αυτό, αλλά πιθανότατα η Striking Distance Studios ετοιμάζει είτε κάποια παρουσίαση είτε έχει προγραμματίσει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία τη δημοσίευση κάποιου νέου trailer. Όπως και να ‘χει, σύντομα θα μάθουμε ποια είναι τα σχέδιά της.

Δείτε ξανά το πιο πρόσφατο gameplay βίντεο του The Callisto Protocol:

Το μυστήριο teaser βίντεο που ανακάλυψε η κοινότητα:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: