Το Detective Pikachu 2 είναι μάλλον κοντά στην κυκλοφορία του

Το παιχνίδι, όχι η ταινία…
24 Σεπτεμβρίου 2022 18:41
Το Detective Pikachu 2 είναι μάλλον κοντά στην κυκλοφορία του

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που σίγουρα θα «κλείσει το μάτι» στους λάτρεις των Pokémon, καθώς όπως φαίνεται το Detective Pikachu 2 είναι μάλλον κοντά στην κυκλοφορία του.

Γνωρίζουμε από το 2019 ότι το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά, αλλά από τότε δεν έχουμε μάθει άλλες πληροφορίες και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα αλλάξει τώρα. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Jonathan Murphy, ο οποίος είναι senior programmer στο Creatures Inc. και εργάζεται και στο PTCG Development τα τελευταία πέντε χρόνια το παιχνίδι «ζει και βασιλεύει».

Και αυτό γιατί στη σελίδα του στο Linked In έγραψε πρόσφατα τα εξής:

Δούλεψα σε ένα μη ανακοινωθέν project και σε ένα που πλησιάζει στην κυκλοφορία του, το Detective Pikachu 2

Προς το παρόν δεν ξέρουμε ποιο είναι αυτό το μη ανακοινωθέν project, αλλά αυτό που «έκλεψε» την παράσταση σε αυτή τη δήλωση είναι ότι ίσως δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα για να πάρετε στα χέρια σας το Detective Pikachu 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται.

Το 2016 είχε κυκλοφορήσει το Detective Pikachu για το Nintendo 3DS, το οποίο είχε αφήσει ένα μεγάλο cliffhanger στο τέλος. Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα είναι η συνέχεια αυτού του παιχνιδιού και θα δώσει απαντήσεις σε μερικά αναπάντητα ερωτήματα, αλλά ακόμα δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.