To εθιστικό παιχνίδι Slime Rancher 2 σάρωσε σε πωλήσεις με το καλημέρα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε έξι ώρες
24 Σεπτεμβρίου 2022 14:32
To εθιστικό παιχνίδι Slime Rancher 2 σάρωσε σε πωλήσεις με το καλημέρα

Το πρώτο κεφάλαιο της σειράς Slime Rancher κυκλοφόρησε το 2017 και κατάφερε να αποκτήσει αμέτρητους fans, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο εθιστικά farming simulator παιχνίδια της αγοράς. Τώρα, η πολυαναμενόμενη συνέχεια, το Slime Rancher 2, μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο Steam και στις Xbox κονσόλες σε early access μορφή, καταφέρνοντας με το καλημέρα να διαγράψει μια περίφημη εμπορική πορεία.

Συγκεκριμένα, ο director του παιχνιδιού, Nick Popovich, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο που αγκάλιασε το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και μερικά στατιστικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του δημιουργού, το Slime Rancher 2 πούλησε περισσότερα από 100 χιλιάδες αντίτυπα μέσα σε λιγότερες από 6 ώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες.

Αναλυτικότερα, ο Popovich τόνισε:

Είχα ένα όνειρο στο μυαλό μου ότι θα μπορούσαμε να πουλήσουμε 100 χιλιάδες αντίτυπα του Slime Rancher 2 μέσα στις πρώτες 24 ώρες, αν ευθυγραμμιζόντουσαν τα αστέρια. Τελικά το καταφέραμε αυτό σε λιγότερο από 6 ώρες. Δεν έχω ιδέα πού θα καταλήξει αυτό το τρελό τρένο, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το οδηγήσω. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από εξαιρετικές πωλήσεις, το παιχνίδι έχει λάβει και εξαιρετικές κριτικές από τον κόσμο, με Overwhelmingly Positive αξιολόγηση στο Steam, έπειτα από 3,863 reviews.

Το Slime Rancher 2 είναι διαθέσιμο από τις 22 Σεπτεμβρίου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Xbox Series X και Xbox Series S. Μάλιστα, το παιχνίδι περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Tags: