Το PlayStation γιορτάζει τα 20 χρόνια της σειράς Sly Cooper

Κυκλοφορώντας νέο εορταστικό merch
23 Σεπτεμβρίου 2022 23:56
Το PlayStation γιορτάζει τα 20 χρόνια της σειράς Sly Cooper

Το πρώτο κεφάλαιο της σειράς Sly Cooper, το Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, είχε κυκλοφορήσει για το PlayStation 2 στις 23 Σεπτεμβρίου του μακρινού πλέον 2002. Και επίσημα, λοιπόν, το λατρεμένο franchise γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

Με αφορμή τη μεγάλη επέτειο, η ομάδα ανάπτυξης Sucker Punch ανακοίνωσε μια νέα σειρά από επετειακό merchandise. Οι fans, λοιπόν, μπορούν να αγοράσουν το δικό τους λούτρινο Sly κουκλάκι, αφίσες με επετειακό εικαστικό, καθώς και πανέμορφα T-Shirts.

Ειδική αναφορά βέβαια αξίζει το επετειακό εικαστικό. Πρόκειται για μια δημιουργία του art director Dev Madan, ο οποίος είχε εργαστεί και στο αρχικό παιχνίδι. Σε αυτό υπάρχουν κρυμμένα ατελείωτα easter eggs που θα αναγνωρίζουν οι fans, με τον μετρητή νοσταλγίας να βρίσκεται στο «κόκκινο».

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ, ενώ αν σας έκλεινε το μάτι το λούτρινο του Sly, μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του PlayStation γιόρτασε την επέτειο χωρίς κάποια ανακοίνωση νέου παιχνιδιού. Αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο για όσους παρακολουθούν στενά τις ανακοινώσεις του στούντιο, αφού τον Ιούλιο είχε επισημάνει πως δεν εργάζεται σε κάποιο νέο Sly Cooper, αλλά ούτε και σε κάποιο νέο inFamous. Περισσότερα σχετικά με τις δηλώσεις της μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.