Το Steam έχει ένα «νέο σπίτι» για τα κορυφαία του παιχνίδια

Μια πολύ χρήσιμη προσθήκη
23 Σεπτεμβρίου 2022 23:26
Το Steam έχει ένα «νέο σπίτι» για τα κορυφαία του παιχνίδια

Η Valve συνεχίζει σταδιακά την προσπάθεια οπτικής ανανέωσης του Steam με μια νέα σελίδα που συγκεντρώνει όλα τα στατιστικά και τα γράφημα που μπορεί να θέλει να δει κάποιος.

Συγκεκριμένα, τα κορυφαία παιχνίδια της πασίγνωστης πλατφόρμας έχουν πλέον ένα «νέο σπίτι», το οποίο ακούει στο όνομα Steam Charts. Η εν λόγω σελίδα παρέχει πληροφορίες για παιχνίδια που πουλάνε καλύτερα κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ δείχνει και πόσοι ενεργοί παίκτες υπάρχουν σε κάθε τίτλο. Παράλληλα, υπάρχουν και εβδομαδιαίες, αλλά και μηνιαίες επισκοπήσεις, για όσους θέλουν να δουν την πορεία των κυκλοφοριών του Steam σε βάθος χρόνου, ενώ προσφέρονται και στατιστικά για το hardware των υπολογιστών των χρηστών της πλατφόρμας, μαζί με πολλά άλλα ενδιαφέρονται στατιστικά και χρήσιμες πληροφορίες.

Μιλώντας σχετικά με τη νέα αυτή προσθήκη στην πλατφόρμα, η Valve επισήμανε:

Σήμερα εγκαινιάζουμε τα Steam Charts, μια νέα ενότητα του Steam που είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των παιχνιδιών με τους περισσότερους παίκτες και των παιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Steam. Συμπεριλαμβάνονται μάλιστα και στατιστικά πραγματικού χρόνου.

Τα Steam Charts αντικαθιστούν τα Steam Stats, αποτελώντας μια ενιαία επισκόπηση για το τι είναι δημοφιλές στο Steam, είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε ανά εβδομάδα, είτε ανά μήνα. Τα Steam Charts συγκεντρώνουν επίσης στατιστικά στοιχεία με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ώστε να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ποια παιχνίδια ενθουσιάζουν τους παίκτες.

Δείτε τη νέα Steam Charts ενότητα του Steam:

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να εξερευνήσετε τα trends και να δείτε τι προτιμούν οι χρήστες του Steam μπορείτε να εξερευνήσετε και μόνοι σας τα Steam Charts πατώντας εδώ.

Tags: