Πρώτο trailer για Marvel's Spider-Man: Miles Morales στο PC! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
23 Σεπτεμβρίου 2022 22:26
Πρώτο trailer για Marvel's Spider-Man: Miles Morales στο PC! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στο καλοκαίρι έφτασε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Marvel’s Spider-Man Remastered, η ανανεωμένη έκδοση του λατρεμένου παιχνιδιού της Insomniac Games που είχε σαρώσει σε πωλήσεις στη γενιά του PS4. Τώρα, το PlayStation ετοιμάζεται να φέρει στο PC και το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, το οποίο είχε συνοδεύσει το ντεμπούτο του PS5 στην αγορά το Νοέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα, η έμπειρη ομάδα Nixxes, που ειδικεύεται στα PC ports, έχει αναλάβει για άλλη μια φορά να μεταφέρει τον τίτλο στα Steam και Epic Games Store. Όπως γνωρίζαμε ήδη, η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, κάτι που πλέον σημαίνει είτε τον Οκτώβριο είτε το Νοέμβριο. Έτσι, μιας και πλησιάζουμε κάπως στο launch, τώρα μόλις είδε τα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer από την PC έκδοση του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Αυτό μας υπενθυμίζει το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ φυσικά δε λείπει και η έντονη δράση. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα οι απαιτήσεις συστήματος ή ποιες θα είναι οι τεχνικές αναβαθμίσεις, αλλά λογικά οι PC gamers μπορούν να περιμένουν κάτι αντίστοιχο με το Marvel’s Spider-Man Remastered. Όπως και να ‘χει, οι περισσότερες απορίες αναμένεται να λυθούν σύντομα, οπότε μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.