Μην περιμένετε να δείτε το πρόσωπο του Ethan με το third-person mode του Resident Evil Village

First person ή όχι δε θα βλέπετε το πρόσωπό του
23 Σεπτεμβρίου 2022 17:06
Μην περιμένετε να δείτε το πρόσωπο του Ethan με το third-person mode του Resident Evil Village

Η Capcom ετοιμάζει το πρώτο μεγάλο Expansion Pack του Resident Evil Village, το οποίο εκτός από το μεγάλο story-DLC της “Rose”, κόρης του κεντρικού πρωταγωνιστή, θα φέρει και άλλα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι η επιλογή third-person mode, που θα σας επιτρέπει να απολαύσετε το όγδοο κεφάλαιο της σειράς, με κάμερα τρίτου προσώπου.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, μην ελπίζετε να βλέπετε «κανονικά» τον Ethan Winters. Και αυτό γιατί όπως είπε η Capcom δεν πρόκειται να δείξει ποτέ το πρόσωπο του πρωταγωνιστή και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Αρχικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι το πρόσωπο του Ethan δε φαίνεται ούτε στο Resident Evil 7, αλλά ούτε και στο πρόσφατο Village. Γιατί όμως;

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο ιαπωνικό site “Inside Games”, ο παραγωγός Masao Kawada δήλωσε τα εξής:

Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κάνουμε το πρόσωπο του Ethan «αόρατο». O Ethan, ο κεντρικός χαρακτήρας του Resident Evil 7, είναι το alter ego του παίκτη, οπότε προσπαθούμε να μη δείξουμε το πρόσωπό του, όσο γίνεται. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να γυρίσετε προς το πρόσωπό του με την κάμερα (εννοεί με το νέο third-person mode του Village), θα στραφεί αλλού ή θα αλλάξει γωνία.

Στη συνέχεια, ο Kawada παραδέχτηκε ότι είναι πιθανό οι παίκτες να μπορούν να τροποποιήσουν το παιχνίδι (στο PC) για να προσαρμόσουν τις γωνίες της κάμερας για να δουν το πρόσωπο του Ethan, αλλά φαίνεται ότι δε θα είναι δυνατό χωρίς mods.

Νέες πληροφορίες για το μεγάλο DLC του Resident Evil Village  

Πρόσφατα, ο Masachika Kawata, παραγωγός του παιχνιδιού είχε δηλώσει τα εξής:

To 3rd person mode χρειάστηκε τόση προσπάθεια, όσο είναι η δημιουργία ενός νέους παιχνιδιού. Ακόμα και το ίδιο το παιχνίδι είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία όταν παίζεται σε τρίτο πρόσωπο.

Η Gold Edition του Resident Evil Village (με τιμή €49,99) θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, θα περιλαμβάνει και το πακέτο επέκτασης. Όποιος κάνει προ-παραγγελία τη νέα έκδοση, θα λάβει και ένα εξτρά skin για την Rosemary.