Αυτό το λευκό Xbox Series X το έχει μόνο η Logitech! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έχει «γεννήσει» εικασίες
23 Σεπτεμβρίου 2022 15:46
Αυτό το λευκό Xbox Series X το έχει μόνο η Logitech! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι ένα λευκό Xbox Series X εντοπίστηκε σε μία διαφήμιση της Logitech. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό της εταιρίας, στο οποίο βλέπουμε διάφορα περιφερειακά, ενώ στο κέντρο υπάρχει ένα PlayStation 5 με το χειριστήριό του, καθώς και ένα λευκό Xbox Series X.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τις διάφορες special εκδόσεις, η Microsoft κυκλοφορεί αυτή την κονσόλα μόνο σε μαύρο χρώμα, από τον Νοέμβριο του 2020, όταν και κυκλοφόρησε στην Αμερική. Η διαφήμιση της Logitech είναι για το ολοκαίνουργιο Astro A30 gaming headset, το οποίο φοράει στην παρακάτω εικόνα η κοπέλα της διαφήμισης.

Αξίζει να αναφερθεί, πώς το γνωστό site VGC επικοινώνησε με την Microsoft και ρώτησε αν έχει στα σχέδιά της μία λευκή έκδοση του Series X ή εάν η κονσόλα ήταν απλώς κατά παραγγελία για τη διαφήμιση. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση.

Πολλοί που είδαν αυτό το διαφημιστικό "γλυκοκοιτούσαν" το λευκό Xbox Series X. Εσείς θα θέλατε μία λευκή έκδοση της κονσόλας; Πείτε μας στα σχόλια! Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο της Logitech.