League of Legends: Δείτε το βίντεοκλιπ του Lil Nas X για τον ύμνο του Worlds 2022

Ο "Πρόεδρος" του League of Legends κυκλοφορεί τον επίσημο ύμνο του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος 2022
23 Σεπτεμβρίου 2022 09:23
League of Legends: Δείτε το βίντεοκλιπ του Lil Nas X για τον ύμνο του Worlds 2022

Ο γνωστός ράπερ Lil Nas X χρίστηκε Πρόεδρος του League of Legends από την Riot Games πριν μερικές εβδομάδες -κάτι σαν ambassador του τίτλου εν ολίγοις- με τη συνεργασία τους να κορυφώνεται ενόψει του Worlds 2022. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών των τελευταίων ετών όπως τα "Call me by Your Name", "Old Town Road" και "Montero".  

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends έχει κάθε χρόνο τον δικό του "ύμνο" και φέτος αυτή τη δουλειά φέρνει εις πέρας ο Lil Nas X με το κομμάτι "Star Walkin'", το οποίο έγινε σήμερα διαθέσιμο και μπορείτε να το απολαύσετε μέσα από το επίσημο μουσικό βίντεο. 

Δείτε το clip του "Star Walkin'": 

O Lil Nas X δεν είναι τυχαία ο Πρόεδρος του League of Legends, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα skin για τον νέο και επερχόμενο champion του League of Legends, ονόματι K'Sante, the Pride of Nazumah, το οποίο σχεδίασε ο γνωστός ράπερ. Το εν λόγω skin θα ονομάζεται Prestige Empyrean K'Sante και θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου. Θα μπορείτε να τον ξεκλειδώσετε με tokens του Worlds 2022, τα οποία αποκτάτε ολοκληρώνοντας in-game αποστολές, όμως μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. 

Συνολικά οι League of Legends τίτλοι της Riot, που περιλαμβάνουν τα: Team Fight Tactics, Legends of Runeterra, LoL: Wild Rift και Ruined King: A LoL Story, αριθμούν πάνω από 180 εκατ. παίκτες μηνιαίως. 

Για την ιστορία το Worlds Championship 2022 θα διεξαχθεί από τις 29/09 και θα ολοκληρωθεί στις 5 Νοεμβρίου.