Ακούστε το soundtrack του FIFA 23 στο Spotify

Η επίσημη playlist από την EA
22 Σεπτεμβρίου 2022 21:19
Ακούστε το soundtrack του FIFA 23 στο Spotify

Η EA ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του FIFA 23 και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρουσίασε όλα τα κομμάτια που θα παίζουν στο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα, η εταιρία μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με όλα τα τραγούδια του soundtrack του παιχνιδιού, την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να την ακούσετε στο Spotify σας.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν η επίσημη λίστα του FIFA 23 θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες πλατφόρμες, αλλά πατώντας εδώ μπορείτε να την ακούσετε στο Spotify.

Μέσα, θα βρείτε κομμάτια όπως το Lift Off, καθώς και τα Fils de joie, Obsessed With You, papi Bones (feat. Shygirl), Voodoo (with J Balvin & Tainy), Times Change, Stuck in The Middle και πολλά άλλα. Αξίζει να αναφερθεί πως η λίστα αποτελείται από 95 κομμάτια.

Να σημειωθεί ότι όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, φέτος θα υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες αυτές του Ολυμπιακού και -όσο παράξενο κι αν ακούγεται- της Εθνικής Ελλάδος, η οποία θα είναι η πρώτη φορά που απουσιάζει από το roster εδώ και πολλά χρόνια. Επομένως, μόνο οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα είναι οι ελληνικές ομάδες του FIFA 23 στην κατηγορία "Rest of the World" όπου τις βρίσκουμε πάντα. 

Ο Ted Lasso θα παίξει και επίσημα μπαλίτσα στο FIFA 23 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το FIFA 23 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.