Ο γνωστός YouTuber videogamedunkey άνοιξε δική του publishing εταιρία indie παιχνιδιών

Γνωρίστε την BIGMODE Games
22 Σεπτεμβρίου 2022 15:13
Ο γνωστός YouTuber videogamedunkey άνοιξε δική του publishing εταιρία indie παιχνιδιών

Ο πασίγνωστος YouTuber και κριτικός παιχνιδιών videogamedunkey, γνωστός κατά κόσμον ως Jason Yevgeniy Gastrow, ανακοίνωσε πως έχει ανοίξει τη δική του publishing εταιρία, για να βοηθήσει μικρές indie ομάδες να φέρουν τα παιχνίδια τους στην αγορά.

Ο λόγος γίνεται για την BIGMODE Games, η οποία φιλοδοξεί να βοηθήσει indie developers να βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα βίντεο στο κεντρικό YouTube κανάλι του videogamedunkey, το οποίο μετρά πάνω από 7,22 εκατομμύρια συνδρομητές.

Όπως εξηγεί σε αυτό, έπειτα από 11 χρόνια στην βίντεο πλατφόρμα ως δημιουργός περιεχομένου και κριτικός παιχνιδιών, ο Jason και η σύζυγός του Leah αποφάσισαν να ανοίξουν την δική τους publishing εταιρία με στόχο να στηρίξουν και να δώσουν περισσότερη δημοσιότητα σε projects που πραγματικά το αξίζουν. Μάλιστα, ο youtuber αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα indie παιχνίδι μοιάζουν πλέον με loot boxes, αφού ο παίκτης δε ξέρει ποτέ τι μπορεί να αγοράσει, αφού μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο κρυμμένο διαμάντι ή με μια απογοητευτική εμπειρία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Dunkey δήλωσε πως η εταιρία του έχει φροντίσει για να δημιουργήσει τα πιο τίμια και φιλικά για τους developers συμβόλαια, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν αιτήσεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της BIGMODE Games.

Περισσότερα για το όλο εγχείρημα μπορείτε να μάθετε μέσα από το βίντεό του που ακολουθεί παρακάτω.