FIFA 23: Μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να παίζετε το Ultimate Team

Διαθέσιμο το επίσημο web app
22 Σεπτεμβρίου 2022 14:28
FIFA 23: Μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να παίζετε το Ultimate Team

Οι παίκτες που ανυπομονούν να ριχτούν στα ψηφιακά γήπεδα και θέλουν να έχουν ένα προβάδισμα στο FIFA 23 Ultimate Team, μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα να παίζουν! Συγκεκριμένα, η εταιρία κυκλοφόρησε και επίσημα το FUT23 Web App, το οποίο προσφέρει σε επιλεγμένους παίκτες πρόωρη πρόσβαση στο FUT.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η μοναδική προδιαγραφή που θα πρέπει να πληροί κάποιος είναι να έχει δημιουργήσει ένα FUT 22 Club στο FIFA 22 πριν την 1η Αυγούστου του 2022. Αν αυτό το club υπάρχει ακόμη και ο χρήστης δεν το έχει διαγράψει, το FUT23 Web App είναι έτοιμο και τον περιμένει.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο FUT23 Web App και να αρχίσετε την προετοιμασία για το φετινό FIFA Ultimate Team πατώντας εδώ.

Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το Web App που προορίζεται για χρήστη από web browser σε υπολογιστή, η EA Sports έχει ετοιμάσει και το FIFA 23 Companion App για smartphones.

Η εν λόγω εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη από σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές, με τη μορφή ενημέρωσης, και ομοίως θα επιτρέπει στους παίκτες να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα το FUT 23 club τους.

Μπορείτε να βρείτε το EA SPORTS™ FIFA 23 Companion για Android πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε το EA SPORTS™ FIFA 23 Companion για iOS πατώντας εδώ.

Περισσότερα για το FIFA 23 Web και τα Companion Apps μπορείτε να βρείτε στα επίσημα forums του τίτλου, πατώντας εδώ.

Tags: