Έπεσαν ξανά οι servers του Dark Souls 3

Μόλις ένα μήνα μετά την αποκατάστασή του
22 Σεπτεμβρίου 2022 13:58
Έπεσαν ξανά οι servers του Dark Souls 3

Νέα σκαμπανεβάσματα για την PC έκδοση του Dark Souls 3, η οποία έμεινε ξανά χωρίς multiplayer και online χαρακτηριστικά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, έχει περάσει μόλις ένας μήνας από το μεγάλο downtime των 200 ημερών και τώρα οι servers του λατρεμένου RPG τίτλου είναι ξανά offline. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες δε μπορούν να απολαύσουν PvP αναμετρήσεις, ούτε να δουν τα μηνύματα ή τις υπογραφές των άλλων παικτών για συνεργασία.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter, η Bandai Namco αναγνώρισε το πρόβλημα αναφέροντας:

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο πρόβλημα με το online του DARK SOULS III μέσω της πλατφόρμας του Steam.

Διερευνούμε την πηγή του προβλήματος και θα σας ενημερώσουμε μόλις γίνουν διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών επηρεάζεται, με τους παίκτες στις κονσόλες να έχουν κανονικά πρόσβαση σε όλα τα online χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, τα προβλήματα με τους servers των Dark Souls παιχνιδιών ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, όταν η Bandai Namco αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει το multiplayer όλων των κεφαλαίων της σειράς, έπειτα από την ανακάλυψη ενός σοβαρού κενού ασφαλείας. Τελικά το θέμα λύθηκε τον Αύγουστο για το Dark Souls III, δηλαδή αρκετούς μήνες μετά και την κυκλοφορία του Elden Ring, αλλά οι servers των δύο πρώτων Dark Souls δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ.

Ας ελπίσουμε ότι με την επίλυση του νέου προβλήματος που προέκυψε, θα επιστρέψουν online και οι servers των άλλων δύο τίτλων. Φυσικά, για οτιδήποτε νεότερο προκύψει μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.