Το Cyberpunk 2077 σαρώνει με τεράστιο ορόσημο παικτών μετά το Edgerunners

Η CD Projekt ευχάριστά την κοινότητα
22 Σεπτεμβρίου 2022 12:27
Το Cyberpunk 2077 σαρώνει με τεράστιο ορόσημο παικτών μετά το Edgerunners

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η πρεμιέρα του Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix βοήθησε σημαντικά το Cyberpunk 2077, με πολλούς να γνωρίζουν για πρώτη φορά το franchise και άλλους να αποφασίζουν πως είναι η ώρα να επιστρέψουν.

Συγκεκριμένα, μόνο τα δεδομένα του Steam έδειχναν ότι ο τίτλος της CD Projekt έσπασε το ατομικό του ρεκόρ για φέτος, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα του anime στο Netflix, με πάνω από 85,555 ταυτόχρονους παίκτες. Τώρα, η ίδια η πολωνική ομάδα ήρθε να αναγνωρίσει την εξαιρετική πορεία του τίτλου της τις τελευταίες ημέρες, αποκαλύπτοντας νέα στατιστικά μέσα από τους λογαριασμούς του franchise στα social media.

Αναλυτικότερα, λαμβάνοντας υπόψη συνδυαστικά όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί το Cyberpunk 2077, δηλαδή τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Google Stadia, μέσα στην τελευταία εβδομάδα το παιχνίδι είχε καθημερινά πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες!

Η σχετική ανάρτηση της εταιρίας, η οποία φυσικά ευχαρίστησε την κοινότητα, ακολουθεί παρακάτω:

Κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας, επισκέφτηκαν τη Night City ένα εκατομμύριο παίκτες, τόσο νέοι όσο και παλιοί που επέστρεψαν.

Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκετε μαζί μας και παίζετε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε, Chooms!

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το Cyberpunk: Edgerunners, πρόκειται για ένα anime spin-off του παιχνιδιού της CD Projekt από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς τονίζει:

Το Cyberpunk: Edgerunners αφηγείται μια αυτόνομη ιστορία 10 επεισοδίων για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος που όλοι έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner — δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.