Ο Ted Lasso θα παίξει και επίσημα μπαλίτσα στο FIFA 23 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ στο παιχνίδι θα έρθει και η ομάδα του
21 Σεπτεμβρίου 2022 19:04
Ο Ted Lasso θα παίξει και επίσημα μπαλίτσα στο FIFA 23 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τα teasers των προηγούμενων ημερών, η EA ανακοίνωσε και επίσημα πως το FIFA 23 θα κάνει cross-over με την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά Ted Lasso, φέρνοντας τον λατρεμένο προπονητή που ενσαρκώνει ο Jason Sudeikis στο παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Ted Lasso, ο Coach Beard και οι μεγαλύτεροι αστέρες της ποδοσφαιρικής ομάδας τους, AFC Richmond, όπως για παράδειγμα οι Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent και Isaac McAdoo θα περιλαμβάνονται κανονικά στο FIFA 23. Μάλιστα, στο παιχνίδι θα υπάρχει μέχρι και το γήπεδο της ομάδας από την τηλεοπτική σειρά, το Nelson Road.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Lasso θα μπορεί να επιλεχθεί ως manager στο Career Mode, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να διαχειριστούν την AFC Richmond βάζοντάς την στο πρωτάθλημα της αρεσκείας τους μέσα από το Career Mode. Επιπροσθέτως, σχετικό περιεχόμενο θα υπάρχει και στο Ultimate Team.

Παρακάτω θα βρείτε το επίσημο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το FIFA 23 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μάλιστα, η διαμάχη μεταξύ FIFA και EA Sports οδήγησε στο να σπάσει το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιριών και έτσι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC

Τέλος, να σημειωθεί ότι όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, φέτος θα υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες αυτές του Ολυμπιακού και -όσο παράξενο κι αν ακούγεται- της Εθνικής Ελλάδος, η οποία θα είναι η πρώτη φορά που απουσιάζει από το roster εδώ και πολλά χρόνια. Επομένως, μόνο οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα είναι οι ελληνικές ομάδες του FIFA 23 στην κατηγορία "Rest of the World" όπου τις βρίσκουμε πάντα.