Το νέο trailer του PlayStation VR2 ανεβάζει το hype (ΒΙΝΤΕΟ)

Και προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν μια νέα πραγματικότητα
21 Σεπτεμβρίου 2022 17:56
Το νέο trailer του PlayStation VR2 ανεβάζει το hype (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του PlayStation VR2, τους επερχόμενου headset εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5. Συγκεκριμένα, μετά το πρόσφατο State of Play του Σεπτεμβρίου, το οποίο φιλοξένησε μερικές ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, τώρα τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα νέο trailer, με τίτλο ‘Feel a New Real’.

Μέσα από το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό, η εταιρία καλεί τους παίκτες να βιώσουν μια νέα πραγματικότητα και «να ανακαλύψουν τα επαναστατικά immersive χαρακτηριστικά του PlayStation VR2, τα οποία μπορούν να τους μεταφέρουν σε συναρπαστικούς κόσμους που δείχνουν, ακούγονται και δίνουν την αίσθηση πως είναι πραγματικοί, χρησιμοποιώντας την PlayStation VR2 Sense τεχνολογία».

Δείτε το νέο ‘Feel a New Real’ trailer του PlayStation VR2:

Για την ιστορία, η Sony είχε ανακοινώσει στις αρχές του έτους τις επίσημες τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation VR 2, όπως ότι θα προσφέρει 4K HDR απεικόνιση με OLED οθόνες και μεγαλύτερες γωνίες θέασης, αφού το FOV θα φτάνει τις 110 μοίρες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα specs πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εταιρία είχε αποκαλύψει και το πρώτο VR παιχνίδι του νέου headset, το Horizon Call of the Mountain που αναπτύσσεται από την Guerrilla, σε συνεργασία με την Firesprite που εξαγοράστηκε πρόσφατα από το PlayStation. Παράλληλα, στο State of Play του Ιουνίου μάθαμε πως στο headset θα έρθει και το Resident Evil Village, μαζί με το The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution, το No Man’s Sky και άλλα παιχνίδια. Περισσότερα σχετικά με τις ανακοινώσεις του εν λόγω σόου μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του headset παραμένει άγνωστη, πέρα από το γενικό «αρχές του 2023». Ομοίως, ούτε η τιμή του έχει ανακοινωθεί ακόμη.