Lies of P: Ο director νιώθει τιμή που το συγκρίνουν με το Bloodborne

Γιατί όπως λέει είναι και ο ίδιος φανατικός του τίτλου
21 Σεπτεμβρίου 2022 12:13
Lies of P: Ο director νιώθει τιμή που το συγκρίνουν με το Bloodborne

Στην Gamescom 2022 είδαμε ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Lies of P, το οποίο όπως χαρακτηρίζουν πολλοί παίκτες έχει έντονο άρωμα από το Bloodborne της FromSoftware.

Το περιβάλλον, τα σκηνικά και γενικά το στιλ του φαίνονται να είναι αρκετά εμπνευσμένα από το επιτυχημένο παιχνίδι της FromSoftware και τώρα, ο ίδιος ο director του Lies of P είπε να μιλήσει γι’ αυτές τις συγκρίσεις. Σε μια δήλωση που δόθηκε στο Gamereactor, ο director του τίτλου Choi Ji-Won είπε ότι αυτές οι συγκρίσεις που γίνονται είναι ευπρόσδεκτες και νιώθει μεγάλη τιμή.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Bloodborne:

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που η τέχνη μου αναφέρεται μαζί με το όνομα του Bloodborne. Με τιμά πολύ λοιπόν!

Ωστόσο, ο Ji-Won είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι η ομοιότητα του παιχνιδιού με το Bloodborne δεν ήταν σκόπιμη. Σε μια δήλωση που δόθηκε στο Kotaku τον Δεκέμβριο του 2021, εξήγησε: "Αν και μας τιμά ιδιαίτερα που πολλοί παίκτες ένιωσαν το Bloodborne vibe" μέσω του trailer, δεν είναι σκόπιμη.

Επιπροσθέτως, είχε πει και τα εξής:

Παρ’ όλα αυτά, οι τίτλοι που μοιάζουν με το Bloodborne και άλλοι τίτλοι που είναι εμπνευσμένοι από τα Souls έρχονται από ομάδες που είναι σκληροπυρηνικοί fans.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το concept του παιχνιδιού, αφού η ομάδα αφηγείται μια πιο σκοτεινή εκδοχή του κλασσικού ιταλικού παραμυθιού Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Γιατί το Lies of P είναι εμπνευσμένο από τον Πινόκιο;  

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι θα καταφθάσει από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass. Το παράθυρο κυκλοφορίας του είναι το 2023, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμος.

Tags: