Δείτε το βιντεοκλίπ του Justin Bieber για το νέο κομμάτι του "Free Fire"

Συνεχίζεται η συνεργασία Garena και Justin Bieber
20 Σεπτεμβρίου 2022 16:46
Δείτε το βιντεοκλίπ του Justin Bieber για το νέο κομμάτι του "Free Fire"

Τον περασμένο μήνα το διάσημο mobile battle royale παιχνίδι, Free Fire, θέλησε να θυμίσει το Fortnite, όταν διεξήγαγε μια ψηφιακή in-game συναυλία με τον Justin Bieber, η οποία σημείωσε πάνω από 100 εκατ. προβολές. 

Σε εκείνη την συναυλία, ο πασίγνωστος 28χρονος pop σταρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο ενός νέου κομματιού με τίτλο "Beautiful Love (Free Fire)". Τώρα όμως η Garena, developer και δηιμουργός του παιχνιδιού αποφάσισε να κυκλοφορήσει το κομμάτι ξεχωριστά και να το συνοδεύσει με ένα επίσημο βίντεοκλιπ. 

Το "Beautiful Love" μπορείτε να το ακούσετε μέσα από το κανάλι του Justin Bieber στο YouTube, καθώς το βίντεοκλίπ του περιλαμβάνει ένα in-game μοντέλο του Justin Bieber από το Free Fire. 

Δείτε το clip του κομματιού "Beautiful Love": 

 

Για την ιστορία, το Free Fire της Garena κυκλοφορεί από το 2017 και αριθμεί εκατομμύρια παίκτες μηνιαίως, με το peak του να σημειώνεται τον Αύγουστο του 2021 όταν έφτασε τους 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, ενώ την ίδια χρονιά έφερε έσοδα ύψους $4 δισεκατομμυρίων σε Android και iOS συσκευές.