Η Blizzard ετοιμάζει την closed beta του Diablo IV με endgame περιεχόμενο

Θα γίνει διαθέσιμη τους επόμενους μήνες
20 Σεπτεμβρίου 2022 10:52
Η Blizzard ετοιμάζει την closed beta του Diablo IV με endgame περιεχόμενο

Η Blizzard ανακοίνωσε την closed beta του Diablo IV, η οποία θα επικεντρώνεται στο endgame περιεχόμενο του παιχνιδιού. Όπως έγινε γνωστό, αυτή η δοκιμαστική περίοδος θα φέρει τα Nightmare Dungeons, τα Helltides και post-game περιεχόμενο, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει, αλλά η Blizzard λέει ότι θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, οι developers είπαν ότι η beta θα επικεντρώνεται μόνο στο endgame, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα spoilers της ιστορίας, μιας και η επίσημη κυκλοφορία απέχει ακόμα, αλλά και για να βεβαιωθεί ότι υπάρχει χρόνος για να εφαρμόσει τυχόν αλλαγές στο endgame περιεχόμενο, ανάλογα με το feedback που θα πάρει.

Επιπροσθέτως, η closed beta θα περιλαμβάνει πολλά endgame events, όπως το Helltide, ένα world event με ισχυρούς εχθρούς που θα πετούν Cinders, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανοίξετε τα σεντούκια στο Helltide, που βρίσκονται έξω στον κόσμο. Όσον αφορά τα Nightmare Dungeons, όπως φαίνεται και από την ονομασία τους, θα είναι κάποια αρκετά δύσκολα dungeons με “special modifiers” όπως λέει η εταιρία.

Τέλος κάποια special zones και το Fields of Hatred θα είναι επίσης διαθέσιμα και στην closed beta. Όσον αφορά το ποιοι θα μπορούν να παίξουν τη δοκιμαστική περίοδο, η Blizzard λέει ότι θα διαλέξει άτομα που έχουν παίξει αρκετά τα Diablo 3 και Diablo 2: Resurrected, ενώ κάποια στιγμή στις αρχές του 2023 θα έρθει και η open beta για όλους.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για τα Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.