Elden Ring: Έρχεται μεγάλο επιτραπέζιο βασισμένο στον σκοτεινό του κόσμο

Από την εταιρία που είχε κυκλοφορήσει το Dark Souls και άλλα
19 Σεπτεμβρίου 2022 18:00
Elden Ring: Έρχεται μεγάλο επιτραπέζιο βασισμένο στον σκοτεινό του κόσμο

Ο τεράστιος κόσμος Lands Between του Elden Ring πρόκειται να «μικρύνει» πολύ σύντομα και να φτάσει στο σπίτι σας, με το ολοκαίνουργιο επιτραπέζιο παιχνίδι "Elden Ring: The Board Game" της Steamforged Games.

Η εταιρία που είναι ευρέως γνωστή για επιτραπέζια που βασίζονται σε μεγάλα franchise όπως τα Dark Souls, Horizon Zero Dawn και Resident Evil ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα βασίζεται στο παιχνίδι της FromSoftware και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Kickstarter.

Το εν λόγω επιτραπέζιο παιχνίδι θα επιτρέψει σε έως τέσσερις παίκτες να ξεκινήσουν μία τεράστια περιπέτεια και να επισκεφτούν εμβληματικές τοποθεσίες, ενώ θα συναντήσουν οικείους εχθρούς και χαρακτήρες. Μάλιστα, θα προσφέρει μάχες χωρίς ζάρια μεταξύ των bosses και τον απλώς “mobs”.

Ο Mat Hart, ο συνιδρυτής και επικεφαλής δημιουργικός διευθυντής στην Steamforged Games δήλωσε ότι «οι fans θα πρέπει να περιμένουν έναν σκοτεινό, πλούσια συνειδητοποιημένο επιτραπέζιο κόσμο μυστηρίου, με ικανοποιητική μάχη και μπόλικη εξερεύνηση».

Η εταιρία δήλωσε επίσης ότι θα μοιραστεί περισσότερα για αυτό το επιτραπέζιο, όσο πλησιάζουμε στην επίσημη κυκλοφορία του, η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστη. Προς το παρόν, πατώντας εδώ θα μπορείτε να ακολουθήσετε το παιχνίδι στο Kickstarter και να δείτε πώς τα πηγαίνει. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει μαζέψει περισσότερους από 11.850 ακόλουθους (μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.