GTA 6: Έσπασε τη σιωπή της η Rockstar Games – Πρώτες επίσημες δηλώσεις

Το τοπίο επιτέλους ξεκαθαρίζει
19 Σεπτεμβρίου 2022 16:23
GTA 6: Έσπασε τη σιωπή της η Rockstar Games – Πρώτες επίσημες δηλώσεις

Πριν μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές που έχουμε δει ποτέ στη gaming βιομηχανία, αφού το γύρο του διαδικτύου έκαναν πολυάριθμα βίντεο από μια πρώιμη, υπό ανάπτυξη έκδοση του άκρως αναμενόμενου Grand Theft Auto 6. Στις ώρες που ακολούθησαν ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά, με το θέμα να γίνεται viral.

Μάλιστα, η γνησιότητα των πλάνων είχε ήδη επιβεβαιωθεί, αλλά μέχρι στιγμής ούτε η Rockstar Games ούτε η μητρική της εταιρία, Take-Two είχαν προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση, ξεκινώντας ωστόσο με κάποιες νομικές ενέργειες, αφού ζήτησαν από τις διάφορες βίντεο πλατφόρμες να κατεβάσουν τα πλάνα.

Τώρα, η Rockstar έσπασε τη σιωπή της, αναρτώντας ένα αναλυτικό μήνυμα στους social media λογαριασμούς της, μέσα από το οποίο ξεκαθαρίζει ότι παραβιάστηκαν οι δικτυακές υποδομές της και καθησυχάζοντας συγχρόνως την κοινότητα πως αυτό δε θα επηρεάσει με κάποιον τρόπο τα επόμενα projects της, ούτε τα υπάρχοντα παιχνίδια της.

Η επίσημη δήλωση της Rockstar Games για τη διαρροή του GTA 6:

Πρόσφατα υποστήκαμε μια εισβολή στο δίκτυό μας, κατά την οποία ένας μη εξουσιοδοτημένος τρίτος είχε παράνομη πρόσβαση και κατέβασε εμπιστευτικές πληροφορίες από τα συστήματά μας, συμπεριλαμβανομένων πρώιμων πλάνων από την ανάπτυξη του επόμενου Grand Theft Auto. Προς το παρόν, δεν αναμένουμε καμία διακοπή στις υπηρεσίες μας για τα ζωντανά παιχνίδια μας, ούτε μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην ανάπτυξη των projects μας.

Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το επόμενο παιχνίδι μας δημοσιεύτηκε με αυτόν τον τρόπο με όλους εσάς. Η δουλειά μας για το επόμενο Grand Theft Auto παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εμπειρία για εσάς, τους παίκτες μας, που θα ξεπερνά πραγματικά τις προσδοκίες σας, παραμένει όσο ποτέ άλλοτε. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όλους σύντομα και, φυσικά, θα σας παρουσιάσουμε κατάλληλα αυτό το επόμενο παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας σε αυτή την κατάσταση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως οι διαρροές του GTA 6 είναι ένα από θέματα του νέου Framerate podcast των Unboxholics. Επομένως, σε περίπτωση που θέλετε να ακούσετε περισσότερα σχετικά με το θέμα, μπορείτε να βρείτε το εν λόγω επεισόδιο πατώντας εδώ.