Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει το Scalebound; - Τι απάντησε το Xbox

Και ο κύκλος των εικασιών ξεκινά ξανά
19 Σεπτεμβρίου 2022 15:44
Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει το Scalebound; - Τι απάντησε το Xbox

Η ακύρωση του Scalebound τον Ιανουάριο του 2017 είναι σίγουρα μια από τις μαύρες στιγμές της γενιάς του Xbox One, την οποία η Microsoft και η ομάδα του Phil Spencer μάλλον θέλουν να ξεχάσουν. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι περιοδικά το παιχνίδι έρχεται ξανά στο προσκήνιο, παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε. Αυτό συνέβη τώρα για άλλη μια φορά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Phil Spencer ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να παρευρεθεί στο Tokyo Game Show 2022 και για να συναντηθεί με διάφορους συνεργάτες, όπως ο Hideo Kojima. Στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε και μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο εγχώριο gaming μέσο Game Watch, από το οποίο ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια πιθανότατα να επιστρέψει το Scalebound.

Στο ερώτημα αυτό, λοιπόν, ο Spencer απάντησε:

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε για το Scalebound.

Η απάντηση του υψηλόβαθμου στελέχους της Microsoft έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται να αφήνει μερικά περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες. Παλιότερα, όταν ο Spencer είχε ερωτηθεί ξανά για τον τίτλο της Platinum Games το 2020, είχε τονίσει ξεκάθαρα και εμφατικά πως δεν εργάζονται σε τίποτα με την ταλαντούχα ιαπωνική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το Φεβρουάριο, ο πρόεδρος της Platinum Games, Atsushi Inaba, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Hideki Kamiya μίλησαν και αυτοί για το παιχνίδι και εκδήλωσαν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν ξανά με τη Microsoft και πετώντας πρακτικά το μπαλάκι στην ομάδα του Xbox.

Περισσότερα σχετικά με τις δηλώσεις τους αυτές μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.