Νέες πληροφορίες για το μεγάλο DLC του Resident Evil Village

Στις 28 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του
19 Σεπτεμβρίου 2022 14:49
Νέες πληροφορίες για το μεγάλο DLC του Resident Evil Village

Η Capcom μοιράστηκε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο Tokyo Game Show 2022 για το επερχόμενο DLC του Resident Evil Village. Το Shadows of Rose, το οποίο θα είναι μέρος του Winter’s Expansion του παιχνιδιού, θα φέρει τέσσερις ώρες νέου περιεχομένου και πρόκειται να ολοκληρώσει την ιστορία της οικογένειας, όπως λέει η εταιρία.

Μιλώντας στο IGN Japan, ο Director, Kento Kinoshita είπε ότι το Shows of Rose θα δώσει ένα τέλος στην οικογένεια των Winters. Αυτό θα σημαίνει αυτόματα, ότι όπου κι αν πάει η σειρά (με το Resident Evil 9 για παράδειγμα) θα δείτε νέα πρόσωπα ή χαρακτήρες που γνωρίζετε ήδη από τα παλιά.

Μάλιστα, το IGN ρώτησε τον παραγωγό, Masachika Kawata για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες στο μέλλον από το franchise. Eκείνος γέλασε και είπε ότι δεν μπορεί να μοιραστεί απολύτως τίποτα για τα μελλοντικά τους σχέδια. Και οι δύο μίλησαν για το νέο Third-Person Mode που έρχεται στο Village με την Gold Edition και είπαν ότι χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να το φτιάξουν.

To 3rd person mode χρειάστηκε τόση προσπάθεια, όσο είναι η δημιουργία ενός νέους παιχνιδιού. Ακόμα και το ίδιο το παιχνίδι είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία όταν παίζεται σε τρίτο πρόσωπο.

Όσον αφορά το campaign της Rosemary γνωρίζουμε τα εξής:

Σε αυτό το story DLC, οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Rose, κόρη του κεντρικού πρωταγωνιστή, Ethan, όταν εκείνη επισκέπτεται γνώριμα μέρη για να μάθει από που προέρχονται οι δυνάμεις της. 16 χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια του Ethan και η νέα ιστορία θα συνεχίσει τα γεγονότα του Village.

Σύμφωνα με την Capcom το DLC θα έχει ένα ιδιαίτερο “ψυχολογικό τόνο” με την Rose να συναντά άλλο ένα κορίτσι που μοιάζει με εκείνη. Δεν υπάρχουν μόνο τέρατα που σας απειλούν στο Shadows of Rose, καθώς ο ίδιος ο κόσμος προσπαθεί να σας αποτελειώσει.

Η Gold Edition του Resident Evil Village (με τιμή €49,99) θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, θα περιλαμβάνει και το πακέτο επέκτασης. Όποιος κάνει προ-παραγγελία τη νέα έκδοση, θα λάβει και ένα εξτρά skin για την Rosemary.

Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει και στο PS4!  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.