Final Fantasy 16: Δεν αργεί το επόμενο trailer του

Νέες δηλώσεις από τον δημιουργό του
19 Σεπτεμβρίου 2022 14:35
Final Fantasy 16: Δεν αργεί το επόμενο trailer του

Όπως όλα δείχνουν, δε θα περιμένουμε πολύ ακόμη για το επόμενο trailer του Final Fantasy 16, του νέου βασικού κεφαλαίου της ιστορικής και λατρεμένης JRPG σειράς.

Αναλυτικότερα, είναι πολύ πιθανό πως ένα νέο trailer για το παιχνίδι θα έρθει στα φώτα της δημοσιότητας τον Οκτώβριο. Για την ώρα η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά ο παραγωγός του τίτλου και director του MMO Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, ανέφερε στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2022 πως μάλλον το επόμενο trailer θα δημοσιευτεί τον άλλο μήνα, τονίζοντας:

Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω καθόλου με τις ομάδες marketing ή δημοσίων σχέσεων, οπότε δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο επιτρέπεται να το πω, αλλά νομίζω ότι πιθανότατα θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε το επόμενο trailer περίπου τον επόμενο μήνα.

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που είδαμε το παιχνίδι ήταν στο State of Play της Sony στις αρχές του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, το «Dominance» trailer, όπως ονομαζόταν, είχε διάρκεια περίπου τρία λεπτά με μπόλικα gameplay πλάνα που παρουσίαζαν το σύστημα μάχης, αλλά και αποσπάσματα από story cutscenes. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να το παρακολουθήσετε ξανά μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι από τότε η Square Enix μίλησε και για τη δομή του παιχνιδιού, το οποίο δε θα είναι κλασσικό open world, ενώ η εταιρία είχε αναφερθεί και στο σύστημα μάχης, το οποίο δε θα είναι turn-based για να προσεγγίσει και το νεότερο κοινό.

Το Final Fantasy 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, αποκλειστικά για το PS5.