Gamer χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε PlayStation και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα
19 Σεπτεμβρίου 2022 12:23
Gamer χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε PlayStation και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στην Αγγλία, όταν ένας ανυποψίαστος gamer χτυπήθηκε από κεραυνό, την ώρα που έπαιζε χαλαρός PlayStation στον καναπέ του σπιτιού του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για τον 33χρόνο Aidan Rowan, ο οποίος αποκάλυψε την ιστορία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας ανέφερε πως έπαιζε χαρούμενος το αξιολάτρευτο παιχνίδι Stray, στο οποίο χειρίζεσαι μια χαριτωμένη γατούλα, όταν ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό κρότο και ένιωσε μια πολύ έντονη αίσθηση τραντάγματος.

Ο Aidan χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε ώρες στο νοσοκομείο, οπού και επιβεβαιώθηκε ότι χτυπήθηκε από κεραυνό. Σε αυτό το σημείο θα αναρωτιέστε πως γίνεται να συνέβη αυτό, ενώ ο gamer βρισκόταν μέσα στο σπίτι!

Η ατυχία του Aidan ήταν τέτοια που ο κεραυνός αναπήδησε από το νερό και κατέληξε σε αυτόν από το ανοιχτό παράθυρο δίπλα του, σύμφωνα με τις εικασίες των γιατρών.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aidan Rowan (@stormstruckcosplay)

Μιλώντας στο βρετανικό μέσο Metro, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ήμουν στον καναπέ και έπαιζα ένα παιχνίδι που έχεις το ρόλο μιας αδέσποτης γάτας, ενώ έξω έβρεχε.

Έπεσε ένας πολύ δυνατός κεραυνός και ένιωσα μια πολύ έντονη αίσθηση παντού και να καίγομαι στο δεξί μου χέρι, όπου υπάρχουν τώρα εγκαύματα.

Χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό για να συνέλθω και ένιωθα πολύ, μα πολύ μπερδεμένος.

Ο Aidan αποκάλυψε ότι όταν έφτασε στα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο, τον εξέτασαν εννέα γιατροί, όλοι από διαφορετικά τμήματα. Ευτυχώς τελικά ήταν καλά και έμεινε μόνο με μια σειρά από ουλές στο αριστερό του χέρι και ένα έγκαυμα στο δεξί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aidan Rowan (@stormstruckcosplay)

Tags: