Νέες πληροφορίες για το Star Wars: Eclipse από την Quantic Dream

Αν και απέχει πολλά χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσει
16 Σεπτεμβρίου 2022 21:10
Νέες πληροφορίες για το Star Wars: Eclipse από την Quantic Dream

Από τις τελευταίες φήμες που κυκλοφόρησαν για το Star Wars: Eclipse καλύτερα να μην το περιμένετε πριν το 2025. Παρόλα αυτά η Quantic Dream μιλάει για αυτό κι ας βρίσκεται σε πρώιμα στάδια η ανάπτυξή του που ξεκίνησε στα τέλη του 2021 όταν και αποκαλύφθηκε. 

Ο επικεφαλής της Quantic Dream, Guillaume de Fondaumiere, μίλησε για το "Eclipse" στο IGN και αποκάλυψε ότι θα "κρατήσει όλα τα θεμελιώδη" συστατικά των προηγούμενων τίτλων της γαλλικής εταιρίας. Ανέφερε πως με κάθε τίτλο της η Quantic Dream θέλει να προσπαθεί να πρωτοπορήσει και να εξερευνεί νέα μονοπάτια, αλλά και να διατηρεί διάφορα στοιχεία των παιχνιδιών της που έχουν λατρευτεί, σε κάθε καινούργιο. 

"Αυτά τα βασικά περιλαμβάνουν μια πολύ δυνατή ιστορία, πολύ δυνατούς χαρακτήρες, πολλαπλούς playable χαρακτήρες, και φυσικά, να δώσουεμ τη δυνατότητα στους παίκτες, μέσα από τις πράξεις και τις αποφάσεις τους να αλλάξουν το πώς εξελίσσεται η ιστορία." 

Βέβαια, όντας ένα action-adventure παιχνίδι, όπως έχει τονίσει η Quantic Dream, θα υπάρχει μια συγκεκριμένη "αλλαγή στη συνταγή" για να συμβαδίσουν τα στοιχεία μαζί. 

Το Eclipse θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στην εποχή του The High Republic, τότε που η Republic και το Jedi Order βρίσκονταν στο ζενίθ τους. 

Ακόμη το Star Wars: Eclipse δεν έχει ούτε πλατφόρμες ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας.