Hollow Knight: Silksong | Καλά νέα για τους κατόχους PS4 και PS5

Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του
16 Σεπτεμβρίου 2022 20:13
Hollow Knight: Silksong | Καλά νέα για τους κατόχους PS4 και PS5

Η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Team Cherry επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους gamers του PlayStation οικοσυστήματος. Συγκεκριμένα, το Hollow Knight: Silksong, το άκρως αναμενόμενο sequel του λατρεμένου metroidvania θα έρθει από την πρώτη μέρα και στα PS4 και PS5.

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί μόνο για την υβριδική κονσόλα της Nintendo και το PC, ενώ μόλις φέτος το καλοκαίρι μάθαμε ότι θα έρθει και στο Xbox οικοσύστημα. Τώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter επιβεβαιώθηκε πως μιλάμε για μια κυκλοφορία που δε θα παραλείψει καμία πλατφόρμα και την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλοι.

Το σχετικό tweet του PlayStation ακολουθεί παρακάτω:

Και επίσημα, λοιπόν, το Hollow Knight: Silksong αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το Ιούνιο του 2023, για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One, τα Xbox Series X|S, το PlayStation 4, το PlayStation 5, καθώς και το Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνεται στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρόσφατο trailer που παρουσιάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022.