Τρία retro παιχνίδια έφτασαν στο Nintendo Switch Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Για αυτούς που λατρεύουν να παίζουν retro
16 Σεπτεμβρίου 2022 17:21
Τρία retro παιχνίδια έφτασαν στο Nintendo Switch Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo έφερε τρεις ακόμη τίτλους στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Συγκεκριμένα, η εταιρία πρόσθεσε παιχνίδια από το Sega Mega Drive (Sega Genesis) στην υβριδική κονσόλα της, ύστερα από τις πρόσφατες προσθήκες των Comix Zone, MEGA MAN: THE WILY WARS, Target Earth και Zero Wing.

Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία εμπλουτίστηκε εδώ και λίγες ώρες και πλέον μπορείτε να απολαύσετε τα Alisia Dragoon, Beyond Oasis και Earthworm Jim στην υβριδική σας κονσόλα. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε στην κονσόλα της Sega το 1992, ενώ τα υπόλοιπα δύο κατέφθασαν το 1994 αντίστοιχα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo.

Για την ιστορία, τo Expansion Pack έγινε διαθέσιμο πριν αρκετό καιρό και είναι μια νέα βαθμίδα της ήδη υπάρχουσας συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online που προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια των Mega Drive και Nintendo 64, ενώ περιλαμβάνει και το επι πληρωμή DLC του Animal Crossing: New Horizons, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, το 'Expansion Pack' κυμαίνεται στα €39.99 ετησίως.