Έρχεται Resident Evil Showcase event πολύ σύντομα

Και μάλλον θα δούμε νέα πλάνα από το RE4 Remake
16 Σεπτεμβρίου 2022 11:52
Έρχεται Resident Evil Showcase event πολύ σύντομα

Η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο Resident Evil Showcase event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο και θα επικεντρώνεται -όπως λέει και το όνομά του- αποκλειστικά στο Resident Evil franchise.

Η εταιρία επιβεβαίωσε το event μέσα από τα social media της σειράς και μεταξύ άλλων λέει πως θα μάθουμε περισσότερα για το Winter’s Expansion του Resident Evil Village, ενώ παράλληλα θα δούμε ξανά και το Resident Evil 4 Remake. Η ημερομηνία του Showcase δεν έχει κλειδώσει ακόμη και αναμένεται να τη μάθουμε μελλοντικά.

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PlayStation 4, εκτός από τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά η ιαπωνική εταιρία δεν αναφέρθηκε καθόλου στα Xbox One και Nintendo Switch. Τελικά, όπως φαίνεται, η περιπέτεια του Leon S. Kennedy δε θα είναι αποκλειστική «στη νέα γενιά» κονσολών.

Σίγουρα, όμως, θα μάθουμε περισσότερα μέσα στο επερχόμενο Showcase, διότι η Capcom λέει να μείνουμε συντονισμένοι, καθώς έχει και άλλα νέα για το franchise. Να σας υπενθυμίσουμε πως το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023, ενώ το expansion του Village έρχεται στις 28 Οκτωβρίου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.