O Lil Nas X έγινε Πρόεδρος του League of Legends και υπάρχει λόγος

Η Riot Games συνεργάζεται με τον διάσημο ράπερ για το Worlds 2022
16 Σεπτεμβρίου 2022 11:09
O Lil Nas X έγινε Πρόεδρος του League of Legends και υπάρχει λόγος

Η Riot Games ανακοίνωσε πως ο διάσημος ράπερ Lil Nas X είναι ο "Πρόεδρος" του League of Legends σε μια συνεργασία μεταξύ των δύο για το επερχόμενο 2022 League World Championship

Και αυτό διότι ο επιτυχημένος τραγουδιστής των τεράστιων hits όπως "Montero" και "Old Town Road" θα είναι η φωνή του "Worlds 2022" καθώς θα ερμηνεύσει το Anthem της διοργάνωσης, κοινώς το επίσημο theme, με τίτλο "Star Walkin'". 

Εκτός αυτού θα κυκλοφορήσει ένα skin για τον νέο και επερχόμενο champion του League of Legends, ονόματι K'Sante, the Pride of Nazumah, το οποίο σχεδίασε ο Lil Nas X. Το εν λόγω skin θα ονομάζεται Prestige Empyrean K'Sante και θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου. Θα μπορείτε να τον ξεκλειδώσετε με tokens του Worlds 2022, τα οποία αποκτάτε ολοκληρώνοντας in-game αποστολές, όμως μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Λόγω όλης αυτής της μάρκετινγκ καμπάνιας ο Lil Nas X μετονόμασε τον λογαριασμό του στο Twitter σε @President Nasarati, ενώ το ίδιο έκανε και ο επίσημος λογαριασμός του League of Legends που πλέον έχει το tag "Lol Nas X". 

 

Συνολικά οι League of Legends τίτλοι της Riot, που περιλαμβάνουν τα: Team Fight Tactics, Legends of Runeterra, LoL: Wild Rift και Ruined King: A LoL Story, αριθμούν πάνω από 180 εκατ. παίκτες μηνιαίως. 

Για την ιστορία το Worlds Championship 2022 θα διεξαχθεί από τις 29/09 και θα ολοκληρωθεί στις 5 Νοεμβρίου. 

Το επίσημο ντεμπούτο του "Star Walking'" θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου.