Το Overwatch θα εξαφανιστεί στις 2 Οκτωβρίου

Για να καλωσορίσετε το Overwatch 2 λίγες ώρες μετά
15 Σεπτεμβρίου 2022 23:06
Το Overwatch θα εξαφανιστεί στις 2 Οκτωβρίου

Η Blizzard προέβη σε μερικές νέες ανακοινώσεις που αφορούν το Overwatch 2 και γενικά το launch του. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι στις 2 Οκτωβρίου το αρχικό Overwatch παιχνίδι θα «εξαφανιστεί» από παντού, μιας και όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικούς μήνες, θα «μετατραπεί» στο sequel.

Αυτό σημαίνει ότι από τις 2 Οκτωβρίου δε θα μπορείτε πια να παίξετε το κλασσικό παιχνίδι της Blizzard και θα πρέπει να κάνετε υπομονή περίπου 27 ώρες μέχρι να μπείτε στο νέο κόσμο του Overwatch 2. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Overwatch 2 θα γίνει διαθέσιμο στις 4 Οκτωβρίου.

Οι επίσημες δηλώσεις της Blizzard σύμφωνα με το Gamespot:

Λοιπόν, στις 2 Οκτωβρίου είναι η τελευταία μέρα του Overwatch 1 πριν τεθεί εκτός λειτουργίας. Θα μείνει εκτός για 27 ώρες για να δώσουμε στην ομάδα μας τη δυνατότητα να ενημερώσει όλους τους servers για να βεβαιωθεί ότι το backend που υποστηρίζει την κυκλοφορία του Overwatch 2 είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Και τότε, οι παίκτες θα μπορούν να επιστρέψουν στις 4 Οκτωβρίου. Και αν έχουν ήδη το Overwatch 1, θα λάβουν το Overwatch 2 ως μία βασική ενημέρωση. Θα δουν την επιλογή “ενημέρωση του παιχνιδιού σε Overwatch 2” είτε σε υπολογιστή, είτε στις κονσόλες. Εάν είστε νέοι παίκτες, στις 4 Οκτωβρίου θα δείτε απλώς το Overwatch 2, έτσι ώστε να το κατεβάσετε και να παίξετε, δωρεάν.

Tο Overwatch 2 θα υποστηρίζει κανονικά cross-platform play, καθώς και cross-platform progression, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με το προσωπικό σας account, από όποια πλατφόρμα εσείς επιθυμείτε.

Η Kiriko είναι η νέα χαρακτήρας του παιχνιδιού. Όπως λέει η Blizzard εκείνη είναι γρήγορη healer που δημιουργήθηκε με στόχο τα 5v5 ματσάκια. Η κύρια ικανότητά της είναι το Healing Ofuda που στέλνει κομμάτια από χάρτινα talismans για να κάνει heal τους παίκτες. Επίσης, ως skill έχει και ένα Kunai, ένα αρκετά γρήγορο ability που κάνει αρκετή ζημιά.

Η Kiriko έχει επίσης μια δυνατότητα Ally Teleport που της επιτρέπει να τηλεμεταφέρεται γρήγορα στους παίκτες και λειτουργεί ακόμη και μέσα από τοίχους. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν στο παρακάτω trailer.

Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για PC και κονσόλες ως early access.